Fiksu Assa – maksuton markkinapaikka fiksuille arjen ratkaisuille

Fiksu Assa – maksuton markkinapaikka fiksuille arjen ratkaisuille

Asemat ovat tärkeitä kaupunkilaisen arjen kohtaamispaikkoja ja ilmastofiksun liikkumisen solmukohtia. Asemilla on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia testikenttinä, markkinapaikkoina ja mediatilana. Oletko miettinyt, millaisia mahdollisuuksia liikepaikka asemalla tarjoaisi omalle yrityksellesi? Tarjoamme nyt maksutta mahdollisuuden kokeilla sitä – Fiksu Assa-tapahtumassa.

18.-21.4.2018 Helsingin, Vantaan, Espoon, Tampereen, Lempäälän ja Lahden valitut asemat muuttuvat ilmastofiksujen ratkaisujen toreiksi ja testikentiksi. Fiksulla Assalla voit kokeilla, millaisella konseptilla voisit tehdä liiketoimintaa asemalla - ehkä pidempääkin kuin yhden viikon. Tapahtuman jälkeen tuemme ilmastofiksua ja sujuvaa arkea parhaiten edistävien ratkaisujen vaivatonta sijoittumista asemille ja tarjoamme mahdollisuuden myös palveluiden monistamiseen koko Suomeen.

Yrityksesi voi osallistua tapahtumaan haluamillaan tavoin, esimerkiksi kokeilemalla uutta ratkaisuaan, myymällä ja markkinoimalla jo olemassa olevaa palveluaan tai tuotettaan tai tekemällä tuotekehitystä tukevaa markkinatutkimusta.

Tarjoamme Fiksu Assa-tapahtumassa markkinapaikan ihmisvilinän keskeltä – maksutta. Tarjoamme roolin osana näkyvästi markkinoitua tapahtumaa ja mahdollisuuden vaikuttaa siihen, millainen tapahtuma rakennetaan.

Mietitkö, mikä on ilmastofiksu ratkaisu? Se voi olla aivan uusi ratkaisu, jota haluatte testata kuluttajilla – ratkaisu, joka tekee arjen ekoteoista helpompia. Myös ihan tavallinen tuote ja palvelukin voi tukea kaupunkilaisten ilmastofiksua arkea, jos sen avulla ihmiset voivat hoitaa arkiset asiansa sujuvasti matkan varrella. Mitä paremmin asemat palvelisivat ihmisten arkea, sitä houkuttelevampaa myös julkinen liikkuminen olisi.

Fiksu Assa -tapahtuma on osa Ympäristöministeriön, Liikenneviraston, HSY:n, Smart&Clean Säätiön, MAL-verkoston ja Sitran rahoittamaa sekä Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Lempäälän ja Lahden kaupunkien, VR:n, HSL:n ja Business Finlandin toteuttamaa, julkisrahoitteista Asemaseudut kokeilualustana -hanketta. Tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen koordinoinnista vastaa WitMill Oy.

Fiksu Assa

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Saila Kurki, Elinkeinopalvelut, 040 162 8308, saila.kurki(at)vantaa.fi
Heli Paavola, WitMill Oy, 050 428 0873, heli.paavola(at)witmill.fi

Julkaistu: 21.3.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter