Asukasfoorumi kutsuu keskustelemaan kaupungin johdon kanssa

Pian kokoonnutaan taas isolla porukalla pohtimaan Vantaan tulevaisuutta! Kevään asukasfoorumi järjestetään torstaina 25.4. kello 18–20 Rajatorpan koululla.

Kaupungin johto on paikalla keskustelemassa alueen asukkaiden kanssa – tule kuuntelemaan ja kysymään sinua kiinnostavista aiheista.

Kaikille avoin tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla kello 17, ja sen jälkeen asukkaat voivat kertoa päättäjille toiveistaan sekä nostaa keskusteluun ajankohtaisia aiheita. Asukkaiden kysymyksiin vastaavat kaupunginjohtaja, apulaiskaupunginjohtajat sekä eri palveluiden asiantuntijat. Paikalla on myös edustajat poliisilta ja HSL:ltä.

Asukasfoorumeja järjestetään kaksi kertaa vuodessa eri puolilla Vantaata. Tilaisuudet kuvataan ja lähetetään suorana Vantaa-kanavalla. Ilmoitathan tilaisuudessa, jos et halua esiintyä kuvassa. Vantaa-kanavan suoran kautta voit siis seurata keskustelua ja esittää kysymyksiä myös etänä. Ja mikäli et pääse paikalle tai ruudun ääreen tapahtuman aikaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Asukasfoorumi

Torstai 25.4. kello 18–20
Rajatorpan koulu
Vapaalanpolku 13

Lue lisää ajankohtaisista vaikuttamismahdollisuuksista

Julkaistu: 15.4.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter