Tiedote työllisyyspalveluiden asiakkaille

Koronaviruksen vuoksi työllisyyspalveluiden asiakkaille suositellaan asiointia sähköisesti ja puhelimessa. Alta löydät työllisyyspalveluiden palvelupisteiden yhteystiedot. Omaan työntekijään on myös mahdollista olla suoraan yhteydessä. Niihin asiakkaisiin, joilla on sovittuna tapaamisaika, tullaan olemaan yhteydessä puhelimitse.

Mikäli sähköinen yhteydenotto ei ole mahdollinen ja tapaaminen on välttämätön, pyritään tapaaminen järjestämään mahdollisimman turvallisesti. Pyydämme noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja välttämään lähikontakteja. Ethän saavu paikalle, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet matkustanut ulkomailla viimeisen 14 päivän sisällä tai olet mahdollisesti koronaviruksen altistusketjussa.

Seuraavat työllisyyspalveluiden toimipisteet ja palvelut ovat suljettu/peruttu:

  • Nuorten Ohjaamon avoin neuvontapalvelu
  • Nuorten ohjaamon työnhakuklubit
  • Luotsin ryhmävalmennukset ja pop up -tapahtumat
  • Jännittäjä- sekä Hyvä Päivä -ryhmät
  • Vantaan osaamiskeskuksen kartoitusjakso
  • Valmennustalo Luxi, valmennustalo Koutsi, Valmennustalo Reeli
  • Työllisyyden palvelutori ja sen tapahtumat
  • Työllisyyspalveluiden järjestämät rekrytointitapahtumat, kuten Megarekry

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti Vantaan kaupungin järjestämät kuntouttavan työtoiminnan palvelut ovat suljettu ajalla 18.3.2020-13.4.2020. Asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus sosiaaliohjaukseen kuntouttavan työtoiminnan sulun aikana sosiaalihuoltolain mukaisesti.

Typ ja Palvelutori palvelevat sähköisesti ja puhelimitse. Palvelutorilla olevat asiakaskoneet ovat asiakkaiden käytettävissä edelleen itsepalveluperiaatteella, eli asiakasohjausta emme toistaiseksi järjestä. Toivomme, ettet tule sairaana paikalle.

Vahtimestarit palvelevat neljännessä kerroksessa ja heille voi viedä postia, joka sitten välitetään Typ-työntekijöille. Postia voi jättää myös ulko-oven edessä olevaan laatikkoon. Asiakkaat saavat Typin ja Palvelutorin työntekijöihin yhteyden sähköisen asioinnin lisäksi myös jättämällä vahtimestareiden kautta soittopyynnön.

Yhteystiedot:

Kuntouttava työtoiminta ja valmennustalot
Sosiaaliohjaajat, ota yhteys omaan sosiaaliohjaajasi.

Ohjaamo
p. 043 826 7466 (puhelin ja WhatsApp) ohjaamo@vantaa.fi

Työllisyyden palvelutori: tyollisyydenpalvelutori@vantaa.fi

Vantaan TYP (Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu) p. 050 302 6253 (klo 9-13) typvantaa@vantaa.fi

Vantaan osaamiskeskus: p. 040 647 2518 osaamiskeskus@vantaa.fi

Yritysohjaamo (Yritysyhteistyö, uravalmennus ja –ohjaus, työllistämisen lisätuet) p. 050 302 6391 (klo 09-12) yritysohjaamo@vantaa.fi tyollistamistuet@vantaa.fi

Hankkeet:
Luotsi-hanke p. 050 314 5463 luotsi@vantaa.fi
MATCH-hanke p. 040 1628 840 / 040 4805 047 match@vantaa.fi

Postiosoite
Palvelun nimi ja/tai työntekijä, Työllisyyspalvelut, PL 8202, 01030 Vantaan kaupunki
Paperipostin voi toimittaa myös suoraan Tikkurilaan Vernissakatu 1, Työllisyyspalvelut-postilaatik-koon, joka sijaitsee sisäpihalla.

Hallitus linjasi 16.3.2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjaukset ovat voimassa 13.4.2020 asti. Toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Hallitus on todennut, että maassa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot. Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti osa julkisista palveluista suljetaan kokonaan ajalla 18.3. - 13.4.2020.

Lue lisää palvelukohtaisista linjauksista Vantaalla

Julkaistu: 17.3.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter