Auta kehittämään Vantaan palveluverkkoa – vastaa kyselyyn

Lapsi lukemassa kirjastossa

Vantaan kaupunki järjestää monenlaisia palveluita eri puolilla kaupunkia. Koko Vantaan kattavaa palveluverkkosuunnitelmaa päivitetään parhaillaan. Myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tavoitteisiin, joilla kaupungin palveluita jatkossa kehitetään. Vastaa kyselyyn, ja kerro kuinka helposti pääset käyttämiesi palveluiden pariin.

Kyselyssä selvitetään muun muassa, kuinka helposti pääset esimerkiksi terveysasemalle, kirjastoon tai uimahallille. Kysely kattaa Vantaan kaupungin palvelut päiväkodeista kouluihin, liityntäpysäköinnistä kaupungineläinlääkäriin ja Vantaa-infoista matonpesupaikkoihin. Toivomme sinulta vastauksia palveluista, joita sinä tai joku perheenjäsenesi on käyttänyt viimeisen neljän vuoden aikana. Kyselyssä voit kertoa myös, mitä kaupungin palveluja haluaisit käyttää sähköisesti.

Vastaa kyselyyn osallistuvavantaa.fi:ssä 18.2.2022 mennessä.

Kyselyyn voi myös vastata Vantaa-infoissa ja kirjastoissa sähköisesti tai paperilla, joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Vastaaminen on mahdollista myös asukastiloissa, jos koronatilanne sallii niiden aukiolon.

Kyselyyn vastataan anonyymisti. Kyselyaineisto julkaistaan myös avoimena datana, mutta aineistoa muokataan siten, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa.

Julkaistu: 14.1.2022 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter