Tikkurilaan uusi nuorten monitoimitalo – toimintaa ja nimi ideoidaan nuorten kanssa

Tikkurilan keskustaan, Lummetie 2:n entiseen liikekeskukseen perustetaan uusi nuorten monitoimitalo. Tiloihin muuttaa nuorten työpajoja sekä Tikkurilan nuorisotila. Monitoimitaloon suunnitellaan monenlaista uutta toimintaa. Talon nimestä on järjestetty nyt kilpailu, johon kuka tahansa voi osallistua Webropol-linkin kautta tai Instagramissa tunnisteella #nuortentiksi. Uudet tilat aukeavat vuoden vaihteessa.

Monitoimitalon tilaa ja toimintoja suunnitellaan yhdessä kumppaneiden ja nuorten kanssa. Tiloihin on suunnitteilla omaa toimintaa myös täysi-ikäisille nuorille aikuisille. Lähtökohtana on tarjota nuorille ilmainen ja päihteetön kohtaamispaikka, matalan kynnyksen ”olohuone”.

Alkusyksyn aikana Metropolia-ammattikorkeakoulun entisissä tiloissa tehdään muutostöitä ja muokataan niitä nuorisopalveluiden käyttöön sopivaksi. Neilikkatien Pajatalon työpajatoiminta ja nuorisotila siirtyvät näihin tiloihin nykyisen kiinteistön purkamisen vuoksi. Tavoitteena on päästä muuttamaan Lummetielle vuoden loppuun mennessä.

”Uusi tila on loistavalla paikalla Tikkurilan kirjaston ja Dixin välissä. Paikka on helposti saavutettavissa joka puolelta Vantaata ja avarat tilat mahdollistavat monenlaisen matalan kynnyksen toiminnan kehittämisen nuorille”, kertoo nuorisopalveluiden johtaja Riikka Åstrand.

Lisätietoja:
Nuorisopalveluiden johtaja Riikka Åstrand
p. 050 539 4555, riikka.astrand@vantaa.fi

Julkaistu: 30.8.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter