Metropolian Myyrmäen kampuksen laajennus edistää yritysyhteistyötä

Metropolian Myyrmäen kampuksen laajennustyöt ovat edenneet harjannostajaisvaiheeseen. Kampus laajenee tiloiltaan kaksinkertaisiksi ja opiskelijamäärä kaksinkertaistuu.

Vantaan kaupunginjohtaja Kari Nenonen sanoi juhlapuheessaan, että kampuksesta tulee tekniikan alan, kestävän kehityksen ja kansainvälisen liiketoiminnan osaamiskeskittymä.

– Odotamme Myyrmäen kampuksen vahvistavan vantaalaisten työllistymistä, luovan uutta liiketoimintaa ja sen edellyttämää osaamista, Nenonen totesi.

Vantaan kaupunki on tutkimuksissa todettu yhdeksi Suomen yritysmyönteisimmistä kaupungeista. Nenonen kertoi, että Vantaa haluaa tukea yritysmyönteisyyttä Metropolian Myyrmäen kampuksella ja kytkeä sen tiiviiksi osaksi ympäröivää yhteisöä, vantaalaisia ja erityisesti vantaalaisia yrityksiä.

Nenonen kannustaa yhteistyöhön, jotta Myyrmäen kampuksesta tulee Suomen yritysmyönteisin.

– Meidän on yhdessä parannettava sen tunnettuutta, vahvistettava yhteistyötä vantaalaisten kanssa sekä osoitettava työlle resurssit, hän rohkaisee.

Metropolia keskittää toimintansa 20 toimipisteestä neljälle kampukselle asteittain 2019 mennessä. Opiskelijoita kampukselle tulee noin 3 500 ja henkilöstöä 230.

Vantaan kaupunki on osakkaana Metropolia Ammattikorkeakoulussa yhdessä Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen kanssa. Toteuttajana laajennushankkeessa on Skanska. Harjannostajaisia juhlittiin kampuksen työmaalla torstaina 31.8.

Julkaistu: 31.8.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter