Katrinebergin kartano

Hävikinkorjuujuhlat Katrinebergin kartanolla

Seutulassa sijaitsevalla Katrinebergin kartanolla vietetään syyskuun 14. päivä tunnelmallista sadonkorjuujuhlaa, jossa vantaalaiset kutsutaan yhteisen pöydän ääreen nauttimaan huippukokki Markus Maulavirran hävikkiraaka-aineista suunnittelema kasvisateria. Samalla Katrinebergin kartano toivottaa satavuotiaalle Suomelle ekologisesti ja sosiaalisesti kestäviä ja menestyksekkäitä vuosia.

Vantaalainen ruoka-apuverkosto Yhteinen pöytä toimittaa juhlaan hävikkiraaka-aineet, joista Laurean opiskelijat valmistavat aterian Katriinan sairaalan keittiössä. Toimittaja Jussi Hanhivaara juontaa tilaisuuden ja haastattelee yhteistyökumppaneita. Luvassa on myös musiikkia ja muuta ohjelmaa. Juhlien järjestelyissä ovat mukana alueen asukkaat ja muut toimijat, Laurean ammattikorkeakoulu sekä Vantaan kaupunki.

Hävikinkorjuujuhla on Syödään yhdessä -tapahtuma, joita järjestetään Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi ympäri Suomea. ELO-säätiön eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiön Syödään yhdessä -teemavuoden tavoitteena on vahvistaa yhdessä syömisen kulttuuria Suomessa.

Hävikinkorjuujuhlat Katrinebergin kartanolla
torstai 14.9. klo 15.30 – 20.00
Katriinankuja 5, 01760 Vantaa
Omalla autolla tulijoita pyydetään jättämään auto Seutulan vpk:n parkkipaikalle, Katriinantie 71.

Lue lisää Katrinebergin kartanosta.

Lisätietoja: yhteyskoordinaattori Seija Kiilunen, p. 043 826 7306

Julkaistu: 31.8.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter