Simonkodista vapautumassa asuntoja nuorille

Kuvituskuvassa Simonkodin rakennus.

Vantaan kaupungin vanhusten hoivakodista, Simonkodista, on vapautumassa kaksi edullista asuntoa täysi-ikäisille nuorille.

Simonkoti sijaitsee Simonkylässä, lähellä Tikkurilaa. Asunto sopii alle 25-vuotiaille työssäkäyville tai opiskeleville vantaalaisille.Tarjolla olevissa asunnoissa on kylpyhuone; keittiö ja muut yhteiset tilat ovat kaikkien käytössä. Saunavuoroista sovitaan yhdessä muiden asukkaiden kanssa. Parkkipaikat ovat ilmaisia ja niihin on mahdollista saada lupa isännöitsijän kautta.

390 euron vuokra sisältää käyttösähkön ja veden. Vuokravakuus on 250 euroa. Vuokrasopimukset tehdään kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan. Nuorten lisäksi Simonkodissa asuu hoivakodin vanhuksia, nuoret voivat halutessaan toimia vapaaehtoisina vanhusten parissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus osoitteeseen petra.nurmola@vantaa.fi pikaisesti tai viimeistään 22.9. mennessä ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva asukas Simonkotiin! Asunnoista toinen täytetään heti sopivan asukkaan löydyttyä ja toinen 1.10. alkaen.

Vuokramessuilta tehoa asunnonhakuun

Kyllästyttääkö toisten nurkissa lojuminen? Suuntaa Ohjaamo Helsinkiin (Fredrikinkatu 48, Helsinki) keskiviikkona 11.10. kello 16–19 ja tule juttelemaan vuokranantajien kanssa asuntojen hakemisesta. Alle 30-vuotiaille tarkoitetun tapahtuman järjestävät Ohjaamo Vantaa, Ohjaamo Helsinki sekä Ohjaamo Espoo.

Ohjaamo Vantaa

Julkaistu: 31.8.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter