Koivukylässä järjestetään asukkaille ja alueen toimijoille turvallisuuskävely 5.10.

Onko sinulla ajatuksia Koivukylän keskustan turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseksi? Onko Koivukylän keskustassa esimerkiksi pimeitä ja turvattomia paikkoja?

Vantaan kaupunki järjestää torstaina 5.10. klo 17 - 18.30 Koivukylän keskustan kävelykierroksen. Kierros on tarkoitettu kaikille alueesta kiinnostuneille asukkaille ja alueen toimijoille. Lähtö kävelylle tapahtuu Koivukylän kirjaston edestä (Hakopolku 2). Kävely päättyy asukastila Kafnettiin (Rautkallionkatu 3).

Kävelyllä on mukana muun muassa kuntatekniikan keskuksen, kaupunkisuunnittelun ja kuntalaispalvelujen työntekijöitä. Vantaan kaupunki on viimeisen vuoden aikana tiivistänyt poikkihallinnollista yhteistyötä Koivukylän hyvinvoinnin kannalta keskeisissä kysymyksissä esimerkiksi erityisen päällikkötyöryhmän kautta.

Ajatus turvallisuuskävelystä lähti Sitran ja Vantaan kaupungin yhdessä kesäkuussa järjestämistä Erätauko-tapahtumista, joissa kaupunkilaiset kehittivät kaupungin työntekijöiden kanssa ideoita alueen kehittämiseksi. Tilaisuuksien tavoitteena oli myös lisätä yhteistä ymmärrystä alueen tulevaisuudesta ja kehittää rakentavan keskustelun vahvistamiseksi Erätauko-konseptia käytettäväksi kaikkialla Suomessa. Paikalle Koivukylän asukastila Kafnettiin saapui kahtena kesäkuun tiistai-iltana reilut 50 eri-ikäistä asukasta ja kaupungin työntekijöitä.

Tapahtuma Facebookissa

Lisätietoja Sitran Erätauko-tapahtumista Vantaalla

Julkaistu: 27.9.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter