Vantaan lastensuojelun Instagram palkittiin valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä

SOS-Lapsikylän ja Varkauden kaupungin kehittämä toimintamalli lapsiperheiden tukemiseen palkittiin tämän vuoden Kunnallisena lastensuojelutekona Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä 26.9.2017. Samalla Vantaan lastensuojelu palkittiin kunniamaininnalla.

Kunniamaininnan saivat Vantaan kaupunki Instagram-tilillään "Kivikaudelta nykyaikaan" sekä Hämeenlinnan kaupunki toimintamallillaan "Lasten ja nuorten neuropsykiatrinen työryhmä (Nepsytiimi)"

Vantaan kaupungin lastensuojelu on lokakuussa 2016 avannut kunnan oman Instagram-tilin. Toiminnan tavoitteena on tehdä lastensuojelutyötä kaikille avoimeksi ja tutuksi. Tilin avulla pyritään parantamaan lastensuojelun julkisuuskuvaa ja madaltamaan kynnystä tulla lastensuojelun palveluiden piiriin.

Kunniamaininnan perusteet:
Uusi kanava sosiaalityössä, joka tavoittaa erityisesti nuoret. Raati piti siitä, että siinä näytetään myös arkista puolta lastensuojelusta ja siitä, että lastensuojelu toimii yhteistyössä nuorisotoimen kanssa. Instagram-tilillä korostuu ennakkoluulottomuus, ehkäisevä ote ja se herättää myönteistä uteliaisuutta lastensuojelua kohtaan.

https://www.instagram.com/vantaanlastensuojelu/

Julkaistu: 27.9.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter