Tapahtumat ja päiväkoti-ikäisten konsertti värittävät Vantaan Lapsen oikeuksien päivää


Professori Ratkisen aikakone – 100 vuotta lastenlauluja / Kuva: Leela Konttavaara

Lapsen oikeuksien päivänä 20.11. Kulttuuritalo Martinuksessa järjestetään Kaikki lapset laulaa -tapahtuma, joka striimataan vantaalaisiin päiväkoteihin. Lisäksi kansainvälistä teemapäivää juhlitaan Taidetalo Toteemissa ja Superparkissa.

Kaikki lapset laulaa -tapahtumassa esitetään suosittu Professori Ratkisen aikakone – 100 vuotta lastenlauluja -konsertti. Lisäksi ohjelmassa on säveltäjä ja musiikkikasvattaja Soili Perkiön vetämä laulu- ja leikkihetki, jossa lauletaan Perkiön ja Hannele Huovin Suomi 100 -laulu.

Vantaan päiväkodit on kutsuttu seuraamaan Kaikki lapset laulaa -tapahtumaa verkossa esitettävänä suoratoistolähetyksenä, ja konserttiin on mahdollista osallistua myös videotykillä varustetuista avoimista päiväkodeista sekä asukaspuistoista.

Vuonna 2017 Lapsen oikeuksien päivän teema on yhdenvertaisuus. Vantaalla päivähoidon piirissä on noin 10 000 lasta, ja konserttistriimauksen ansiosta heistä lähes kaikki voivat iloita konsertista.

Toteemissa ja Superparkissa tarjolla on paljon mukavaa puuhaa

Lasten Taidetalo Toteemi tarjoaa Lapsen oikeuksien päivänä 20.11. kello 16.30–18.30 upean kattauksen ohjelmaa koko perheelle. Maksuttomassa tapahtumassa on muun muassa taitavien Laulusuzukien ja StepUp-tanssiryhmän esityksiä, Vantaan taidemuseo Artsin taidetyöpaja, Lastenmusiikkiyhtye Leimun musiikkityöpaja, Kulttuurikeskus Vernissan animaatiotyöpaja ja tarjoilua. Tule pyöräyttämään onnenpyörää ja noutamaan ilmapallo! Tapahtuma Facebookissa: facebook.com/events/368169350277935

Vantaan Superparkissa teemapäivää juhlistetaan esteitä ylittävällä ja liikuttavalla Yhdessä –Together -tapahtumalla 20.11. kello 11–20. Tapahtumassa voi esimerkiksi luoda pelityöpajassa pelihahmon, tehdä oman tapahtumapinssin, osallistua Resonaarigroup-yhtyeen keikalle ja kokeilla sisäaktiviteettipuiston eri alueita. Superparkin liput ovat teemapäivänä tavallista edullisemmat. Tapahtuma Facebookissa: facebook.com/events/189717804920310

Julkaistu: 13.11.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram

Twitter