Pähkinärinteen nuorisotila ja kirjastopiste avataan tammikuussa

Pähkinärinteen nuorisotila ja kirjastopiste avataan keskiviikkona 10.1. kello 13 yhteisiin tiloihin Mantelikujalle.

Omatoimikirjasto on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7-12. Nuorisotila on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13-20.30 ja perjantaisin kello 15-22.30. Osoite on Mantelikuja 4, 01710 Vantaa.

Omatoimiaikana tilassa voi lainata ja palauttaa aineistoja, noutaa varauksia ja lukea lehtiä. Asiakastietokoneen, tulostimen tai kopiokoneen tarjoaa käyttöön muut lähialueen kirjastot. Omatoimiaikana tilaan pääsee kirjastokortilla ja lainauksessakin käytettävällä tunnusluvulla.

Nuorisotilan aukioloaikoina tilassa on myös kirjaston henkilökuntaa. Tiistaisin ja torstaisin tilassa pyritään järjestämään toimintaa päiväkotiryhmien, koulujen ja muiden yhteisöjen kanssa. Nuorisotilassa järjestetään monipuolista ja kehittävää toimintaa 10-18v. nuorille. Tarjolla on perinteisten biljardin ja pöytätenniksen lisäksi pelikonsoleita ja lautapelejä. Erilaista kerhotoimintaa, muun muassa kokkikerhoja, järjestetään joka viikko. Tilassa työskentelee nuorisotyön ammattilaisia jotka auttavat ja tukevat nuoria kaikissa heitä askarruttavissa kysymyksissä.

Tilassa toimii myös Pähkinärinteen koulun iltapäiväkerho arkisin klo 12-17. Iltaisin iltapäiväkerhon tila on nuorisotilan käytössä.

Kaupunki haluaa kokeilla uusituissa tiloissa kaupunginosan asukkaiden yhteistä tilaa, jossa tarjotaan vapaa-ajan toimintaa. Tila on ollut suljettuna sisätilojen remontoinnin vuoksi. Tiloissa uusittiin rakenteita ja sisustusta. Kaupunki kerää mielellään asukkaiden palautetta uudenlaisen tilan ja palvelun toimivuudesta.

Julkaistu: 24.11.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter