Vantaan vanhus- ja vammaispalvelut järjestää yleisötilaisuuden kuljetuspalvelujen hankinnasta

Aika: 17.1.2018 klo 17-19
Paikka: Valtuustosali, Asematie 7

Kesällä 2018 taksiliikenne vapautuu kilpailulle, eivätkä nykyisen mallin mukaiset yleiseen taksihinnoitteluun perustuvat vammaispalvelulain tai sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetukset ole mahdollisia.

Uudenmaan kunnat ovat suunnitelleet järjestävänsä asiassa yhteisen hankinnan. Suunnitellun palvelumallin mukaisesti Helsingin kaupungin matkapalvelukeskus vastaa kuljetusten välittämisestä ja järjestämisestä kaikkien kuntien asiakkaille.

Yleisötilaisuudessa luodaan katsaus tämän hetkiseen hankinnan tilanteeseen sekä esitellään liikennöinnin hankintaa ja matkapalvelutoimintaa. Paikalla on kuljetuspalvelun asiantuntija Helsingin matkapalvelukeskuksesta.

Kutsumme kaikki asiasta kiinnostuneet kuulemaan asiasta ja kertomaan näkemyksiään kuljetuspalvelujen hankintaan liittyen!

Tilaisuus videoidaan live-lähetyksenä Vantaa-kanavalla, jotta mahdollisimman moni pystyisi seuraamaan ja myös kommentoimaan keskustelua. Lähetystä voi seurata 17.1. klo 17 alkaen Vantaa-kanavalla.

Voit osallistua live-lähetyksen keskusteluun netissä rekisteröitymällä Disqus-palveluun. Katso tästä ohje palveluun kirjautumiseen.

Julkaistu: 19.12.2017 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter