Viljapeltoa

Vantaan kaupungin tuore leipä valmistetaan 100 % kotimaisesta viljasta

Vantaan kaupunki on kilpailuttanut tuoreen leivän ja leipomotuotteiden hankinnan Vantaan kaupungin ja Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n toimipisteille. Tuoreen leivän ja leipomotuotteiden toimittajaksi 1.1.2018 alkavaan sopimukseen valittiin Veraisen Leipomo Oy, jonka tuotteet valmistetaan 100 % kotimaisesta viljasta.

Mynämäkeläinen perheyritys Leipomo Verainen kertoo pyrkivänsä kaikessa toiminnassaan ympäristöystävällisyyteen. Tuotteet valmistetaan paikallisia raaka-aineita sekä paikallista energiaa ja työvoimaa hyödyntäen. Luomutuotteet ovat yksi Veraisen Leipomon tärkeimmistä tuoteryhmistä ja niitä löytyy myös Vantaan kaupungille kilpailutetusta tuotevalikoimasta.

Vantaan kaupungin omistaman, ateriapalveluja Vantaan kaupungille tuottava Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy on merkittävin tuoreen leivän ja leipomotuotteiden hankkija Vantaan kaupunkikonsernissa.
- Olen tyytyväinen tulevan sopimustoimittajan Veraisen leipomon tarjoamaan valikoimaan ja tuotteiden kotimaisuusasteen kohoamiseen, Vantti Oy:n toimitusjohtaja Liisa Sarjala sanoo.

Kilpailutus tehtiin Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n ja Vantaan kaupungin hankintakeskuksen asiantuntijoiden yhteistyönä. Vantaan kaupungin hankinnat toteutetaan mahdollisimman taloudellisesti, laadukkaasti ja suunnitelmallisesti, vastuullisuusnäkökohdat huomioiden. Juuri vahvistetun valtuustostrategian mukaisesti vastuullisuus on yksi Vantaan kaupungin keskeisistä arvoista.

Lue lisää valtuustokauden strategiasta.
www.vantti.fi

Julkaistu: 3.1.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter