Vantaan kestävyyskierros kasvaa viiden osakilpailun ympärivuotiseksi koitokseksi

Kestävyyskierroksen päätöskisassa Vantaan Maratonilla oli viime syksynä hyvä meininki.

Vantaan kestävyyskierros 2018 on nyt entistä kovempi ja monipuolisempi haaste.

Toista kertaa järjestettävälle kierrokselle liittyy avausosakilpailuksi mukaan Vantaa Hiihto, jossa 3. maaliskuuta hiihdetään 30 kilometriä vapaalla hiihtotavalla. Muut osakilpailut ovat viime vuoden tapaan ExtremeRun 5. toukokuuta (16 km juoksua), Vantaa Triathlon 17. kesäkuuta (perusmatka, eli 1,5 km uintia, 40 km pyöräilyä ja 10 km juoksua), Vuelta Vantaa 22. heinäkuuta (109 km pyöräilyä) sekä Vantaan Maraton 13. lokakuuta (42,195 km juoksua).

”Kestävyyskierros tarjoaa niin kovakuntoisille kuin kuntoilijoille monipuolisen haasteen maaliskuusta lokakuuhun. Kierros sopii erittäin hyvin myös kuntoilijoille ja antaa hyvän syyn harjoitella koko vuoden ajan monipuolisesti. Etenkin työ- ja kaveriporukat, haastakaa itsenne ja toisenne ja tulkaa joukolla mukaan!” kannustaa ExtremeRun-tapahtumaa järjestävä Mika Hirvinen.

Parhaille rahapalkinnot

Suorittaakseen kestävyyskierroksen ja ollakseen mukana kokonaiskisassa on osallistuttava vähintään neljään osakilpailuun viidestä. Tilannetta seurataan jokaisen osakilpailun yhteydessä, ja on hyvin mahdollista, että viime vuoden tapaan kierroksen ratkaisut nähdään vasta päätöskisassa Vantaan Maratonilla. Vantaan kaupunki palkitsee kestävyyskierroksen naisten ja miesten sarjojen parhaat rahapalkinnoilla.

Jokainen kestävyyskierroksen maaliin asti suorittava voi olla ylpeä itsestään, sillä viiden eri lajin hallitseminen kysyy sekä fyysistä että henkistä kestävyyttä. Otsa rypyssä ei silti tarvitse mukaan lähteä, sillä kaikissa kierrokseen kuuluvissa tapahtumissa vallitsee taatusti hyvä yhteishenki ja luvassa on hienoja hetkiä yleisön kannustaessa. Rennoin mielin kierroksella itsensä haastaa myös kaupungin tiedottaja, jonka matkaa voi seurata kestävyyskierros-blogissa vantaa.fi-sivustolla alkaen hiihdosta aina maratonille saakka.

Tiedotustilaisuus SM-hiihdoissa

Kestävyyskierrokselle 2018 pääsee nyt mukaan edulliseen 150 euron pakettihintaan. Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun asti ja kattaa osallistumisen kaikkiin viiteen osakilpailuun. Ilmoittautumaan pääsee osoitteessa https://kestavyyskierros.tapahtumiin.fi.

Järjestämme kestävyyskierroksen tiedotustilaisuuden Vantaan SM-hiihtojen yhteydessä, Hakunilan urheilupuiston kuplahallissa perjantaina 12. tammikuuta klo 13. Tilaisuuteen ovat tervetulleita sekä median edustajat että yleisö. Paikalla kertomassa kierroksen tapahtumista ja vastaamassa kysymyksiin ovat osakilpailujen järjestäjät, ja todennäköisesti saamme mukaan myös viime vuoden miesten sarjan voittajan Teemu Törmälän.

Julkaistu: 5.1.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter