Taitoluistelija Emmi Peltonen on Vantaan Vuoden urheilija

Emmi Peltonen (kesk.) luisteli SM-kultaa Trio Areenalla joulukuussa.

Taitoluistelija Emmi Peltonen on valittu Vantaan Vuoden urheilijaksi 2017. Peltonen vastaanotti palkintonsa keskiviikkoiltana 7. helmikuuta järjestetyssä Vantaan liikuntagaalassa.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita edustava Emmi Peltonen voitti joulukuussa yksinluistelun Suomen mestaruuden Tikkurilan Trio Areenalla järjestetyissä SM-kilpailuissa. Tammikuussa Peltonen nimettiin Suomen edustajaksi perjantaina alkaviin Etelä-Korean PyeongChangin talviolympialaisiin. Naisten lyhytohjelma on olympialaisten ohjelmassa 21.2. ja vapaaohjelma 23.2.

Vantaan liikuntagaalassa palkittiin myös muita ansioituneita vantaalaisia tai vantaalaisseuroja edustavia urheilijoita ja liikuntatoimijoita. Ohessa lista palkituista:

Vuoden valmentaja: Tanja Piekkanen, Vantaa Diving, uimahyppy
Vuoden tulokas: Rasmus Joutsimies, Keimolan FK, karting
Urheilijan urapalkinto: Ville Lång, Östersundoms IF, sulkapallo
Elämäntyöpalkinto: Eero Hosio, Kenttäurheilijat-58
Vuoden urheiluteko: PowerCup-lentopalloturnaus, Korson Veto, Keimolan Kaiku ja Vantaan lentopallo
Vuoden liikuttaja: Kenttäurheilijat-58
Vuoden urheilija: Emmi Peltonen, taitoluistelu
Erityismaininta, vammaisurheilu: Henry Kajan, judo

Valinnat teki raati, jossa oli edustajat Vantaan liikuntayhdistyksestä, Vantaan liikuntapalveluista ja Vantaan Sanomista. Ehdotuksia Vuoden urheilijaksi ja Vuoden urheiluteoksi kerättiin myös Vantaan Sanomien lukijakyselyssä.

Ennen liikuntagaalaa järjestettiin mitalikahvitus vuoden 2017 vantaalaisille SM-, PM-, EM- ja MM-mitalisteille, joita osallistui tilaisuuteen jopa noin 100. Vantaan kaupunki onnittelee kaikkia mitalisteja sekä gaalassa palkittuja urheilijoita ja liikuntatoimijoita!

Julkaistu: 7.2.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter