Vapaa-ajan lautakunnassa käsitellään Vantaan vesiliikuntapaikkojen kehittämistarpeita

Vapaa-ajan lautakunta saa kokouksessaan 13.3. tiedoksi Vantaan vesiliikunnan olosuhdeselvityksen.

Selvityksessä on arvioitu uimahallipalveluiden riittävyyttä Vantaalla, nykyisen uimahalliverkoston kattavuutta ja käyttäjäprofiilia sekä tulevia tarpeita olosuhteiden kehittämiseksi. Tarkastelussa oli mukana myös maauimalan toteuttaminen. Selvityksen ja liikuntapaikkasuunnitelman perusteella on tarkoitus arvioida vesiliikunnan olosuhteiden kehittämistarpeita ja tehdä määrärahaesitykset kaupungin investointiohjelmaan.

Vapaa-ajan lautakunta nimeää lisäksi kaupungin edustajia vapaa-ajan toiminnan yhdistysten kokouksiin ja säätiöiden valtuuskuntiin.

Lautakunnalle esitetään hyväksyttäväksi liikunnan kumppanuuksiin ja Vantaan markkinointitukeen vuodelle 2017 myönnetyn määrärahan käytön raportit. Lautakunta saa hyväksyttäväksi nuorisotoimintaan myönnettyjen kohdeavustusten tilityksiä.

Lautakunta saa päätettäväksi harrasteliikunnan ohjaajatuen myöntämisen ja Vantaan markkinointituen myöntämisen liikuntaan vuodelle 2018. Lautakunta päättää kohdeavustusten myöntämisestä nuorten toimintaan kevät- ja syyskaudelle 2018. Lisäksi lautakunta päättää rahallisen tuen jakamisesta urheilun pääsarjatason edustusjoukkueille.

Esityslista löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta paatokset.vantaa.fi

Julkaistu: 8.3.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter