Vain teot ratkaisevat maailman suuret haasteet – kerro omasta teostasi

Vain teot ratkaisevat maailman suuret haasteet – kerro omasta teostasi

Osallistu #munteko-haasteeseen – voit tienata 1500 euroa!

Nuoria haastetaan tekemään maailmaa muuttavia tekoja ja kertomaan niistä #munteko-videohaasteessa. Haasteen järjestävä Smart & Clean -säätiö ostaa vähintään viiden videon käyttöoikeudet 1500 eurolla kappale. Lisäksi eniten tykkäyksiä verkkosivulla www.munteko.fi saanut video palkitaan 500 eurolla.

Videohaasteen tehtävänanto on yksinkertainen: Millä sinä teet omasta tai tärkeiden ihmistesi elämästä parempaa? Millä teolla he tekevät sinun elämästäsi parempaa? Tee siitä video.

Haaste on auki 3.4.-15.6. Ensimmäiset valittavat videot julkistetaan 18.5 tubettajatapahtuma Foom Festissä ja loput heti kesäkuun alkupuolella. Alle 18 vuotiaat tarvitsevat vanhempiensa suostumuksen osallistumiseen.

#munteot muuttamaan maailmaa

Ihmisen pienillä ja suurilla teoilla on merkitystä niin itselle, läheisille kuin koko yhteiskunnalle. Esimerkiksi lihan syönnin vähentäminen tai liikkuminen paikasta toiseen vähäpäästöisillä kulkuvälineillä hillitsee ilmastonmuutosta. Läheistemme teot parantavat omaa elämäämme ja me vaikutamme muiden elämään omilla teoillamme. #munteko-haasteessa on kyse juuri näistä elämään vaikuttavista teoista.

Smart & Clean yhteisön käyttöön ostettavia videoita käytetään kertomaan ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja kiertotalouden edistämiseen vaikuttavista teoista.

#munteko sosiaalisessa mediassa ja verkossa:
#munteko Facebookissa
#munteko Instagramissa
www.munteko.fi

Smart & Clean on viisivuotinen (2016-2021) muutosprojekti. Sen tehtävä on kiihdyttää muutosta Helsingin seudulla niin, että pääkaupunkiseutu ja Lahti on vuonna 2021 maailman paras testialue älykkäille ja puhtaille ratkaisuille. Projekti vauhdittaa muutoksia tuomalla parhaat toimijat yhteen erilaisiin muutostekoihin. Yksi tärkeä tehtävä on varmistaa yhteistyö kaupunkien, yritysten, valtiollisten toimijoiden ja tutkimuslaitosten sekä yliopistojen kesken.

Julkaistu: 15.3.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter