Loistefestari nostaa nuoret muusikot kulttuuritalojen lavoille

Millaista musiikkia syntyy juuri nyt nuorten muusikkojen instrumenteista? Tervetuloa 24.–25.3.2018 järjestettävän Loistefestarin maksuttomiin katselmuksiin ottamaan asiasta selvää!

Pääkaupunkiseudun 10–20-vuotiaiden nuorten Loistefestari keskittyy tänä vuonna musiikkiin genrerajat unohtaen. Mukaan ilmoittautuneet yhtyeet ja solistit pääsevät esiintymään kulttuuritalojen katselmuksissa sekä yleisölle että ammattilaisraadille. Luvassa on esiintymiskokemusta sekä kehittävää ja eteenpäinvievää palautetta.

Vantaan Kulttuurikeskus Vernissassa (Tikkurilantie 36) kuullaan lauantaina 24.3. noin kello 14 alkaen iskelmään, jazziin, poppiin ja hiphoppiin keskittyviä esiintyjiä. Tilaisuuden juontaa Shiraz Lane -yhtyeen laulaja Hannes Kett. Katselmuksen ammattilaisraadissa istuvat Janne Flinkkilä, Jere "Isku" Pehkonen ja Teppo Vapaus. Tervetuloa Vernissaan kannustamaan nuoria ja nauttimaan musiikista!

Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa viihdytään lauantaina 24.3. popin ja lauluyhtyeiden parissa, sunnuntaina 25.3. Glorian lava taas täyttyy pop- ja rock-musiikista. Espoon Kannusalissa taas kuullaan lauantaina 24.3. kuoroja ja orkestereita, ja sunnuntaina 25.3. Kannusalissa nähdään klassiseen musiikkiin ja kansanmusiikkiin keskittyviä kokoonpanoja.

Loistefestari huipentuu keskiviikkona 28.3. kello 18–21 Kulttuuriareena Gloriassa pidettävään gaalaan, jossa nähdään katselmusten mieliinpainuvimpia esityksiä. Gaalan juontavat Heta Hyttinen ja Loistefestarin taiteellinen johtaja Kalle Lindroth. Myös gaalaan on vapaa pääsy.

Loistefestarin järjestävät Vantaan, Helsingin, Espoon ja Kauniaisten nuoriso- ja kulttuuritoimet. Osa Loistefestarin esityksistä matkaa myös toukokuussa Mikkeliin Nuori Kulttuuri Sounds -tapahtumaan edustamaan pääkaupunkiseutua.

Lisätiedot: loiste.munstadi.fi

Julkaistu: 19.3.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter