Kuusijärvi porttina Sipoonkorpeen -valokuvanäyttely Vantaa-infoissa

Kuusijärvi ja Sipoonkorpi muodostavat Vantaalla ainutlaatuisen virkistysaluekokonaisuuden. Maistiaisen näistä maisemista ja niiden lajistosta saa kevään aikana Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa Infoissa, joissa on esillä näyttelynä luontokuvaaja ja -harrastaja Kai Hypénin luontokuvia.

Valokuvanäyttelyllä halutaan nostaa esiin alueen hienoja luontoarvoja ja rikasta lajistoa, sekä kannustaa retkeilyyn yhä suositummassa Sipoonkorven kansallispuistossa ja Kuusijärvellä. Kuusijärven ulkoilualue sopii mainiosti kansallispuistoretken aloituspaikaksi. Tulevaisuudessa retkeily sujuvoituu entisestään, kun reittejä täydennetään ja parhaillaan suunnittelupöydällä oleva kevyen liikenteen silta yli Vanhan Porvoontien valmistuu.

Kuusijärvi porttina Sipoonkorpeen -näyttely on esillä Vantaa-infoissa seuraavasti:

Vantaa-info, Tikkurila 3.4.-26.4.2018
Dixi, Ratatie 11, 2. krs, 01300 Vantaa
ma–to 7.45–19, pe 7.45–16

Vantaa-info, Myyrmäki 30.4.-1.6.2018
Myyrmäkitalo, Paalutori 3, 01600 Vantaa
ma–to 7.45–18.15, pe 7.45–16

Luontokuvaaja Kai Hypén

Kai Hypén asuu Sipoonkorven itäpuolella ja on sieltä käsin ahkeroinut maastossa kuvatakseen aineistoa tekeillä olevaan, aluetta esittelevään opaskirjaan. Parhaimmisto tästä kuvasadosta on nyt esillä Vantaa-infojen näyttelyissä. Hypén on kehittynyt luontokuvaajaksi harrastuspohjalta saavuttaen kilpailumenestyksellään ansiokkaat AFIAP- ja SKsLM-arvonimet. Lue lisää.

Julkaistu: 28.3.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter