Vantaalle huippusulkapalloilijoita 37 maasta

Kevään tasokas sulkapallotarjonta jatkuu Vantaalla, kun kansainvälinen huipputurnaus Finnish Open pelataan Myyrmäen Energia Areenalla tulevana viikonloppuna 5.–8. huhtikuuta.

Suomen Sulkapalloliiton mukaan turnaukseen osallistuu kolmesataa pelaajaa peräti 37 eri maasta.

Turnauksessa pelataan niin naisten ja miesten kaksinpelit, nelinpelit kuin sekanelinpelitkin. Ottelut alkavat karsinnoilla torstaina 5.4. Itse pääkisoihin päästään perjantaina. Lauantaina pelataan puolivälierät ja välierät, ja finaalit ovat ohjelmassa sunnuntaina.

Vantaalla ja Energia Areenalla pelattiin helmikuussa sulkapallon SM-kisat, joissa oli Sulkapalloliiton kilpailupäällikön Ilkka Hellgrenin mukaan suurin yleisömäärä pitkään aikaan. Järjestävät odottavat paljon yleisöä myös Finnish Openiin. Aikuisten lippu koko turnaukseen maksaa ennakkoon 20 ja ovelta 25 euroa. Päivälipun ennakkohinta on 8,50 ja ovelta ostettuna 10 euroa.

Suomalaispelaajista Finnish Openin voittoon asti ovat pelanneet 2000-luvulla Anu Nieminen (Weckström) ja Kasperi Salo. Myös Ville Lång on pelannut hyvin. Nyt menestysmahdollisuuksia on ainakin Suomen mestaruuden uusineella ja vantaalaista Östersundom IF:ää edustavalla Airi Mikkelällä. Vantaalaisista tarkasti kannattaa seurata myös ÖIF:n Joonas Korhosen otteita.

https://finnishopen.sulkapallo.fi/

Lue Joonas Korhosen haastattelu täältä.

Julkaistu: 3.4.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter