Hyötyliikunta ja lähimetsät yhdessä esillä Dixin Vantaa-infossa

Tikkurilan liikekeskus Dixin Vantaa-infossa on avattu uusi valokuvanäyttely. Vantaan liikuntapalveluiden ja ympäristökeskuksen yhteistyössä toteuttamassa näyttelyssä ovat esillä kaupungin lähiluonto sekä sen tarjoamat liikuntamahdollisuudet.

Hyötyliikunta ja lähimetsät näyttely on esillä 27.4.–31.5.2018.

Kuluvan vuoden alussa valmistuneen ympäristöasennekyselyn mukaan kolmannes vantaalaisista liikkuu lähiluonnossa päivittäin, toinen kolmannes viikoittain. Asukkaat kokevat lähimetsät ja muun lähiluonnon tärkeiksi, ja viheralueita toivotaan kyselyissä lisää. Luonnossa liikkumisen moninaiset terveysvaikutukset ovat nousseet viime vuosina entistä enemmän esille. Vantaan lähiluonto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kaikenlaiseen luonnossa liikkumiseen.

Nämä mahdollisuudet näkyvät kattavasti Vantaa-infon näyttelyssä. Kaupunkimme vesillä muun muassa uidaan, kalastetaan ja melotaan, metsissä ja puistoissa taas käydään kävelyllä, marjastetaan ja sienestetään, tai vain vietetään aikaa ja nautitaan luonnon rauhasta. Valokuvia näyttelyyn ovat ottaneet Sakari Manninen, Pertti Raami, Pentti Sormunen, Erkki Makkonen, Jarmo Honkanen ja Soili Jussila.

Julkaistu: 27.4.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter