Vantaan kestävyyskierros jatkuu Extreme Runilla

Extreme Runissa nähdään perinteisesti värikkäitä kisa-asuja.

Hakunilan urheilupuistossa nähdään lauantaina 5. toukokuuta jälleen mielikuvituksellisesti pukeutuneita juoksijoita, kun Extreme Run -kiertue saapuu Vantaalle.

Extreme Run on viihteellinen juoksutapahtuma, jossa järjestetään sekä kilpa- että hupisarja. Radalla juoksijoita odottavat muun muassa yli kymmenen metriä korkeat "Goljatin portaat", ylitettävät autonromut, vaahto- ja vesiesteet sekä läpi ryömittävät putket.

Extreme Run on samalla Vantaan kestävyyskierroksen toinen osakilpailu. Hakunilan radan yhden kierroksen mitta on kahdeksan kilometriä, ja kestävyyskierroksen osallistujat kiertävät radan kaksi kertaa, jolloin matkaa kertyy 16 kilometriä.

”Extreme Run on Vantaan suurimpia kestävyystapahtumia, ja haluamme ilman muuta olla mukana kestävyyskierroksella. Rata tarjoaa haastetta kovakuntoisillekin, ja samalla tuomme kierrokselle myös hurttia huumoria. Aina ei tarvitse mennä otsa kurtussa.” kertoo Extreme Runia järjestävä Mika Hirvinen.

Kestävyyskierroksen osallistujistakin löytyy sekä tosissaan kierroksen voitosta kisaavia että rennolla mielellä itseään haastavia liikkujia. Suorittaakseen kestävyyskierroksen hyväksytysti on osallistuttava vähintään neljään osakilpailuun viidestä. Vantaan kaupunki palkitsee naisten ja miesten sarjan voittajat 1 500 euron rahapalkinnoilla.

Extreme Run Vantaan lähtö tapahtuu Hakunilan urheilupuiston stadionin nurmikentältä lauantaina kello 13. Sunnuntaina 6.5. juostaan lasten Extreme Run alkaen kello 12.

Julkaistu: 2.5.2018 
(muokattu: )