Rekrytilaisuus Vernissassa

Nuorten Mahdollisuuksien torilla työt etsivät taas tekijöitään

Vuoden toinen Nuorten mahdollisuuksien tori -rekrytointitapahtuma valtaa taas torstaina 31.5.2018 klo 14–17 kulttuurikeskus Vernissan, Tikkurilassa. Nuorten mahdollisuuksien torilla kohtaavat työ- ja opiskelumahdollisuudet sekä niitä etsivät nuoret, 18–29-vuotiaat työnhakijat ja opiskelijat. Maksuton tapahtuma on Vantaan kaupungin ja Uudenmaan TE-toimiston järjestämä.

Yrityksistä rekrytoimassa ovat esimerkiksi AirPro, Murata Electronics, Opteam ja Seure. Tarjolla on töitä muun muassa ravintola-, rakennus-, kuljetus- ja kiinteistöaloilta, erilaisissa myynnin tehtävissä sekä avustavissa tehtävissä kouluissa ja päiväkodeissa.

Erilaisia koulutusmahdollisuuksia ovat esittelemässäKiipula, Varia ja Y-Säätiön nuorille tarkoitettu Meriheimo-hanke. Nuorille on tapahtumassa tarjolla myös ohjausta ja apua työnhakuun tai koulutukseen hakeutumisen liittyen.

Nuorten Mahdollisuuksien torit ovat tärkeä osa työtä, jolla Vantaan Ohjaamo parantaa työnantajien ja nuorten työnhakijoiden välisen kohtaamisen haasteita. Samalla kun ohjataan nuoria tulevaisuuden suunnittelussa ja opintoihin hakeutumisessa toteutetaan myös Vantaan kaupungin strategista tavoitetta nuorisotyöttömyyden puolittamisesta vuoden 2020 loppuun mennessä.

Nuorten mahdollisuuksien tori
torstaina 31.5.2018 klo 14–17
Kulttuurikeskus Vernissa, Tikkurilantie 36

Lue lisää Ohjaamosta
Ohjaamo Facebookissa
Nuorten Mahdollisuuksien Tori II Facebookissa

Julkaistu: 22.5.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter