Katso video tulevaisuuden Myyrmäestä!

Vantaan kaupunkimittaus ja kaupunkisuunnittelu ovat tehneet havainnollistavan videon siitä, miten Myyrmäen kaupunkirakenne voisi täydentyä vuoteen 2040 mennessä. Video kuvaa alueen täydennysrakentamisen mahdollisuuksia ja liittyy tekeillä olevaan Myyrmäen kaavarunko -työhön.

Katso video.

Asukastilaisuudessa esiteltiin työn suunnitteluperiaatteita

Kilterin koululla 7.5 järjestetyssä tilaisuudessa oli paikalla noin 30 asukasta. Illan aikana käsiteltyjä teemoja olivat mm. viheralueet, täydennysrakentaminen, ydinkeskustan kehittäminen, palvelut sekä ympäristö ja liikkuminen.

Tilaisuudessa tuli esille muun muassa seuraavanlaisia näkemyksiä:

  • Muutama Louhelan asukas oli huolissaan alueen juuri vireille tulleesta kaavamuutoksesta. Päiväkotia ei sinänsä vastustettu, vaan sen eteläpuolelle tulevaa 8-kerroksista asumista. Puistoaluetta on käytetty esimerkiksi auringonottoon, frisbee-golfiin ym. Toivotaan, että toiminnot säilyisivät. Joku ehdotti päiväkodin paikaksi Jokiuomanpuiston itäosaa Louhelantien vieressä. Louhelan haluttiin säilyvän vehreänä ja rakentamisen paikkaan sopivana.

  • Loiskekuja on liian tiivis uusi alue. Ei sellaista tiivistämistä enää Myyrmäkeen.

  • Kaavarungossa esitetään liian tiivistä rakennetta.

  • Ei rumia rakennuksia.

  • Hyvä jos keskusta on korkea, tulee vaihtelua.

Kaavarunkoluonnos on nähtävillä 16.5.-14.6.

Kirjalliset mielipiteet lähetetään osoitteeseen: Vantaan kaupungin kirjaamo, Asematie 7, 01300 Vantaa tai sähköpostitse osoitteeseen: kirjaamo@vantaa.fi. Ilmoittakaa mielipiteessänne kaavarunkotyön numero 014600, osoitteenne sekä sähköpostiosoitteenne.

Vastaa nettikyselyyn

Jos et päässyt paikalle asukastilaisuuteen, voit katsoa esityksen ja tutustua tarkemmin kaavarunkoon sekä vastata myös nettikyselyyn, Kysely on auki 18.6.2018 asti.Kaavarungon sivuille!

Julkaistu: 24.5.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter