Vantaan kestävyyskierros saavuttaa puolivälin Kuusijärven triathlonilla

Vantaan Kuusijärvellä liikutaan tulevana viikonloppuna jälleen monipuolisesti, kun Vantaa Triathlon kerää paikalle suuren joukon kuntoilijoita ja huippumenijöitä.

Uinnin, pyöräilyn ja juoksun yhdistelmälaji haastaa osallistujat luonnonkauniissa ympäristössä ja useassa eri sarjassa.

Lauantaina 16.6. kisataan SM-sprintissä, SM-special triathlonissa, kuntosarjoissa ja joukkueviesteissä.
Sunnuntaina 17.6. ovat ohjelmassa lasten ja nuorten sarjat, aikuinen-lapsi-sarja, kokeile triathlonia, perusmatka ja aikuisten pitkä joukkueviesti. Vantaa Triathlonin perusmatka, joka koostuu 1500 metrin uinnista, 40 kilometrin pyöräilystä ja 10 kilometrin juoksusta, on Vantaan kestävyyskierroksen kolmas osakilpailu. Kierroksella jo takana ovat Vantaa Hiihto ja Extremerun Vantaa, ja triathlonin jälkeen edessä vielä Vuelta Vantaa -pyöräily sekä Vantaan Maraton.

”Ilman muuta haluamme olla mukana kestävyyskierroksella. Triathlon itsessään on jo jonkinmoinen kierros ja sopii oikein hyvin muiden lajien sekaan”, vakuuttaa Marko Riitijoki Triathlon Vantaasta.

Suorittaakseen kestävyyskierroksen hyväksytysti on osallistuttava vähintään neljään osakilpailuun viidestä. Vantaan kaupunki palkitsee naisten ja miesten sarjan voittajat 1 500 euron rahapalkinnoilla.

Kestävyyskierrokseen kuuluvan perusmatkan miesten sarjan lähdöt tapahtuvat sunnuntaina kello 11.25 ja 12.20, ja naisten sarjan startti seuraa kello 13.15.

Lisätietoja: www.triforfun.net

Julkaistu: 12.6.2018 
(muokattu: )