Nappaa Vantaa-infosta matkakortti ja vinkit syksyä varten


Vaikka aurinko porottaa edelleen lämpöisenä on monilla pian edessään arkeen paluu. Vantaa-infoista hoidat sekä arjen ett vapaa-ajan asiasi kuntoon syyskautta varten.

Ensi viikolla alkavat koulut varmistavat sen, että monissa vantaalaisissa perheissä valmistaudutaan jo arkeen. Vantaa-infoista voit nyt ostaa koululaiselle Helsingin seudun liikenteen (HSL) matkakortin. Jos hankit kortin itsellesi, muista ottaa mukaasi ajokortti, passi tai henkilöllisyystodistus, peruskouluikäiselle riittää kelakortti matkakortin hankintaan.

HSL:n syysaikataulut astuvat voimaan pääsääntöisesti 13.8. Vantaa-infosta voit selvittää syksyn bussi- tai junareitit kouluun, työpaikalle tai muihin menoihin.

Kulttuuria ja kursseja

Vantaalla järjestetään syksyllä paljon mielenkiintoista ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille. Vantaa-infoista saat tietää syksyn mielenkiintoisimmista esityksistä, kursseista sekä harrastuksista. 6.8 julkaistavasta Kulttuurikaruselli-esitteestä löydät kulttuuriohjelmistoa lapsille ja aikuisopiston kurssiesitteestä löydät syksyn kiinnostavat uutuuskurssit. Vantaa-infosta voit myös varata tai lunastaa lippuja esimerkiksi Kulttuurikarusellin menoihin.

Vantaa-infoissa on syksyn aikana tarjolla myös paljon muuta, kuten nettiapua, seniorineuvontaa sekä yrittäjyysneuvontaa. Kuntalaisen digi-infon päivystyspäivät muuttuvat 6.8. lähtien. Saat opastusta esimerkiksi uuden laitteen hankintaan tai älypuhelimen käyttöön Myyrmäessä tiistaisin klo 13–16 ja Tikkurilassa torstaisin klo 13–16. Hakunilan kansainvälisen yhdistyksen e-asioinnin opastus pyörähtää käyntiin kesätauon jälkeen 6.8. Saat henkilökohtaista opastusta sähköisten palvelujen käyttämiseen arabian, englannin ja romanian kielellä maanantaisin klo 10–13 Tikkurilan Vantaa-infossa. Vantaa-infosta saat aina apua verkkoasioinnissa, skannaamisessa ja netin käytössä. Jos tarvitset apua nettiasiointiin tai muuhun, pyydä rohkeasti apua!

Vantaa-infojen seniorineuvonta puolestaan aloittaa päivystykset kesätauon jälkeen 21.8 Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 14–16 ja 22.8. Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 14–16.

Muut Vantaa-infon tapahtumat ja neuvonta-ajat löydät täältä. Voit myös piipahtaa Vantaa-infossa muuten vaan; esitä kysymyksiä, nauti näyttelyistä ja hoida arjen ja vapaa-ajan asiat kuntoon.

Julkaistu: 3.8.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter