Tutustu lastenkulttuurin syyskauden ohjelmaan ja tapahtumiin!

Kulttuurikaruselli-esitteen kansilehti

Vantaan kulttuuripalveluiden kokoama lastenkulttuurin kausiesite Kulttuurikaruselli on julkaistu ja ilmoittautuminen toimintaan on alkanut.

Syyskaudella ohjelmassa on paljon yhteistä tekemistä ja vetävää sisältöä; teatteria, taidetta, konsertteja, kursseja, näyttelyitä sekä vantaalaisten lasten itsensä tekemää taidetta ja esityksiä. Ohjelmaan voi osallistua vaikka oman päivähoitoryhmän, kaverin tai perheen kanssa.

Tämän syksyn uutuutena on esimerkiksi vauvojen ja taaperoiden Kukkuu-taidefestivaali, joka tuo värikkään kattauksen kulttuuria eri puolille Vantaata 10.–20.11.2018. Tiedossa on esimerkiksi taapero-oopperaa, isänpäiväsirkusta, teatteriesityksiä, maitokelluntaa, lastenlauluja, konsertteja, perhepäiviä, vauvatanssi-työpajoja, runohetkiä ja värikylpytoimintaa.

Tutustu helposti selattavaan sähköiseen Kultturikaruselli-julkaisuun tai hae paperinen Kulttuurikaruselli-esite esim. Vantaan kirjastoista, kulttuuritiloista tai Vantaa-infosta. Esite on kaksikielinen (suomi/ruotsi).

Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyökumppaneineen toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi syksyn parhaisiin hetkiin!

Julkaistu: 6.8.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter