Kaupunki kutsuu järjestöt ideoimaan tulevaisuuden kumppanuutta

Vantaalla toimii monta aktiivista järjestöä, joiden rooli kaupunkilaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäjinä on merkittävä. Vantaan kaupunki haluaa vaalia ja kehittää järjestöjen ja kaupungin välistä yhteistyötä ja kumppanuutta.
Vantaa on käynnistänyt laajan uudistuksen kohti tulevaisuuden kaupunkia. Tavoitteena on osallistava kumppanuuksien kaupunki, joka on myös kansainvälisesti kiinnostava.

Järjestöt ovat tärkeässä roolissa myös tulevaisuuden Vantaassa, ja siksi kaupunki kutsuu järjestöt, yhdistykset ja asukasliikkeet koolle seminaariin ideoimaan yhdessä kaupungin edustajien kanssa tulevaisuuden yhteistyön muotoja.
Tilaisuudessa puhuu kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, joka kertoo järjestöyhteistyön merkityksestä Vantaan tulevissa uudistuksissa. Seminaarissa kuullaan myös Sydänliiton pääsihteeri Tuija Braxia, joka on selvittänyt sosiaali- ja terveysalan järjestöjen roolia maakunta- ja soteuudistuksessa.

Tämän jälkeen tilaisuus jatkuu kahdella rinnakkaiskeskustelulla. Ensimmäisessä keskustelussa pohditaan yhteistyötä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä muuttuvassa toimintaympäristössä. Toinen keskustelu on työpaja, jossa luodaan pohjaa tulevalle kaupunkitasoiselle järjestöjen yhteistyöohjelmalle. Keskusteluiden kautta järjestöt pääsevät vaikuttamaan uudistuvaan organisaatioon ja järjestöyhteistyöhön.

Järjestöseminaari pidetään keskiviikkona 19.9 klo 17-19.30 tiedekeskus Heurekassa. Kahvitarjoilu alkaa klo 16.30. Tilaisuus on kaikille avoin ja siihen voi ilmoittautua lomakkeen kautta 12.9. asti.

Tila on esteetön. Tarkista tästä saapumisohjeet Heurekaan.Tilaisuuden alku striimataan Vantaa-kanavalle, josta se on myöhemmin katsottavissa tallenteena.

Lue lisää järjestöseminaarista.

Julkaistu: 20.8.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter