Pääkaupunkiseudun kunnat tiivistävät yhteistyötään

Sote-lautakuntien yhteistyökokous Helsingissä 22.8.

Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunnat kokoontuvat yhteistyökokoukseen keskiviikkona 22. elokuuta klo 16.30.

Lautakunnat keskustelevat, miten pääkaupunkiseudun lapset ja nuoret voivat ja miten heidän hyvinvointia voitaisiin yhdessä edistää. Aiheesta alustaa tapaamisessa Terveyden ja hyvinvointilaitoksen (THL) erikoistutkija Nina Halme.

Lautakunnat pohtivat myös, millaista pääkaupunkiseudun sote-yhteistyön tulisi olla ja missä asioissa yhteistyötä voitaisiin entisestään tiivistää.

"Pääkaupunkiseutu muodostaa yhtenevän asuin- ja työssäkäyntialueen. Meillä on sote-palvelujen järjestämisessä ja tuottamisessa samanlaiset haasteet. Olen iloinen, että voimme jakaa kokemuksia keskenämme", Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja, apulaispormestari Sanna Vesikansa toteaa.

Lisätietoa medialle:

  • Sanna Vesikansa (VIHR), Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja, p. 040 7459586, sanna.vesikansa@hel.fi
  • Saara Hyrkkö (VIHR), Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja, p. 040 719 7604, saara.hyrkko@vihreat.fi
  • Heikki Kurkela (KOK), Kauniaisten sosiaali- ja terveysvaliokunta, puheenjohtaja, p. 040 584 8090, heikki.kurkela@kauniainen.fi
  • Letto Pirkko (SDP), Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja, p. 050 370 6756, pirkko.letto@vantaa.fi
Julkaistu: 21.8.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter