Sota-ajan laulut ilahduttavat Puimalassa ja Vantaan palvelutaloissa

Kuva: Ravintola Backas

Ravintola Backas ja Vantaan kulttuuripalvelut toteuttavat lauantaina 25.8. kello 12 Sota-ajan laulut -konsertin. Tapahtumakeskus Puimalassa (Ylästontie 28, Vantaa) pidettävään konserttiin on vapaa pääsy, ja lisäksi konsertti striimataan Vantaan palvelutaloihin.

Puolustusvoimien 100-vuotisjuhlavuotta juhlistavassa Sota-ajan laulut -konsertissa kuullaan mainiota Hämeen Reserviläissoittokuntaa, jonka solistina laulaa Erkki Liikanen. Konsertin johtajana toimii kapteeni evp Timo Tuunainen.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan hyvästä musiikista Tapahtumakeskus Puimalan kauniissa ja vehreässä miljöössä!

Jos mahdollista, konserttiin kannattaa ilmoittautua jo etukäteen, sillä 200 ensimmäistä ennakkoon ilmoittautunutta saa musiikin ohessa nauttia myös maksuttomista kakkukahveista. Ilmoittautuminen onnistuu sähköpostilla (myynti@ravintolabackas.fi) tai puhelimitse (p. 0400 153 281, 044 283 6100).

Tunnelmaan eläydytään myös palvelutaloissa

Konserttia voi seurata myös verkossa esitettävän livelähetyksen välityksellä osoitteessa www.vantaakanava.fi.

Lähetystä tullaan seuraamaan palvelutaloissa ympäri Vantaan, ja striimauksella halutaankin ilahduttaa erityisesti iäkkäämpiä vantaalaisia.

Suorasta lähetyksestä kannattaa vinkata myös muille kiinnostuneille, joiden on syystä tai toisesta hankalaa tulla nauttimaan konsertista paikan päälle Tapahtumakeskus Puimalaan.

Sota-ajan laulut -konsertti on osa 23.–26.8. järjestettävää Backas Festivaalia. Tarkempia tietoja festivaalista osoitteessa ravintolabackas.fi/tapahtumat-2/backasfestivaalit.

Sota-ajan laulut -konsertti Facebookissa

Julkaistu: 22.8.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter