Katrinebergissä juhlitaan kesäkauden päättäjäisiä

Syksy kolkuttelee jo ovelle, mutta vielä ehdit nauttimaan Katrinebergin vehreydestä ja kotieläinpihan asukeista. Kesäkauden päättäjäisiä vietetään perjantaina 31.8, tervetuloa!

Elokuun viimeisenä päivänä juhlistetaan mennyttä kesää Katrinebergin kartanolla Seutulassa. Kesäkauden päättäjäisissä nautitaan vielä auringon lämmittävistä säteistä, mutta tunnelmoidaan myös tulevaa syyskautta.

Tule moikkaamaan kotieläinpihan asukkeja perjantaina 31.8. klo 8.30 – 16.00. Pian tämän jälkeen eläimet palaavat koteihinsa tältä kesältä. Päivän aikana on myös mahdollisuus vierailla laitumella. Laitumelle pääsee pienryhmissä eläintenhoitajan kanssa eläinten ehdoilla.

Päivän aikana voit myös tutustua uuteen puulajien tunnistuspolkuun, joka avataan nyt yleisölle ensimmäistä kertaa. Tunnistuspolulla pääset tutustumaan kartanon pihan rikkaaseen puulajistoon koko päivän ajan. Kartanon pihalla leikitään perinneleikkejä, johon kaikki lapset ja lapsenmieliset ovat tervetulleita mukaan.

Aurinkoterassi on avoinna ja grilli kuumana koko päivän, ota siis omat eväät ja grillattavat mukaan ja tule piknikille. Kello 8.30 ja 14.00 välillä lähialueen koulujen oppilaat osallistuvat juhlintaan ja tuovat kesäkauden päättäjäisiin myös lapsienergiaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Katrinebergin kesäkauden päättäjäiset
Perjantaina 31.8. klo. 8.30-16.00
Katriinankuja 5

Julkaistu: 23.8.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter