Kaupunki tulee asukkaiden luo Kivistön kyläjuhlassa

Kivistössä syksy toivotetaan tervetulleeksi kyläjuhlien merkeissä lauantaina 1.9. klo 14-17. Tule paikalle nauttimaan musiikista, keskustelemaan kaupungin työntekijöiden kanssa sekä nauttimaan koko kylän juhlasta.

Jo vuodesta 2009 järjestetty Kivistön kyläjuhla saa tänäkin vuonna jatkoa, kun Kanniston koulu täyttyy juhlahulinasta lauantaina 1.9. Vantaan kaupunki on menossa mukana aikaisempia vuosia monipuolisemmin. Kyläjuhla toimii tänä vuonna Alueen päivänä, jolloin vantaalaiset toivotetaan tervetulleiksi kaupungin esittelypisteille keskustelemaan suunnittelijoiden ja työntekijöiden kanssa. Tule kuulemaan ajankohtaisuuksia alueen kaupunkisuunnitteluun ja kuntatekniikkaan liittyen ja tutustu erilaisiin vapaaehtoistoiminnan muotoihin. Paikalla on myös kaupungin osallisuuskoordinaattoreita, jotka kertovat miten voit vaikuttaa alueesi asioihin. Tapahtumassa kaupunkilaiset toivotetaan myös tervetulleiksi tutustumaan Aurinkokiven palvelukeskuksen toimintaan sekä vierailemaan kirjastoautossa.

Lisäksi luvassa on totuttuun tapaan monipuolista lavaohjelmaa, paikallisten toimijoiden esittelypisteitä, hauskoja toimintapisteitä sekä ruokamyyntiä. Lavalla nähdään tänä vuonna muun muassa Vaskivuori Big Band sekä Funky Team Vantaa. Kaupunginjohtaja Ritva Viljanen avaa kyläjuhlat, joiden järjestämiseen osallistuu yli 50 toimijaa.

Kyläjuhlien paikkana toimii Kanniston koulu ja ohjelmaa järjestetään sekä sisätiloissa että ulkona koulun pihalla ja läheisellä liikuntakentällä. Myös asukas- ja nuorisotila KanNu on täynnä monipuolista tekemistä. Kanniston koulun ja Kivistön aseman välillä järjestetään maksuton non stop –bussikuljetus. Kivistön alueella järjestetään kyläjuhlan aikana myös asuntoesittelyjä sekä Kivistön koonta-aseman avoimet ovet. Kulkemisen helpottamiseksi kyläjuhlabussilla on pysäkit myös asuntoesittelykohteiden sekä koonta-aseman läheisyydessä.

Tapahtuman järjestää Kivistön suuralueen aluekehitysverkosto MarjaVerkko ry. Lisätietoa tapahtumasta löytyy MarjaVerkon sivuilta. Seuraa myös tapahtumaa Facebookissa.

Julkaistu: 23.8.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter