Ohjaamo tuo nuorten äänet kuuluviin

Haluatko olla mukana vaikuttamassa nuorten palveluihin Vantaalla? Osallistu Ohjaamon asiakasraatiin ja kerro millaisia palveluja juuri sinä kaipaisit.

Ohjaamo Vantaa on vantaalaisten nuorten sekä nuorten aikuisten neuvontapiste ja sen toimintaa kehitetään jatkuvasti. Nyt Ohjaamolaiset etsivät nuoria ja nuoria aikuisia jäseniksi syyskuussa käynnistyvään asukasraatiin. Haluatko sinä tulla mukaan vaikuttamaan asioihin?

Asiakasraadissa pääset antamaan palautetta nuorten palveluista Vantaalla sekä myös Ohjaamon tuottamista palveluista. Osallistuminen ei edellytä mitään erityisiä taitoja vaan kiinnostus mukana olemiseen riittää. Raadissa keskustellaan vapaamuotoisesti Ohjaamon työntekijöiden johdolla.

Asiakasraati kokoontuu yhteensä neljä kertaa: torstaisin 13.9., 29.11., 17.1. ja 21.3. klo 15.30-17 Ohjaamon neuvonnan tiloissa. Lisäksi lähetämme sinulle pari sähköistä kyselyä asiakasraadin teemoihin liittyen.

Raatilaisille on tarjolla leffalippu kiitoksena osallistumisesta sekä pientä purtavaa tapaamisissa. Viimeisellä tapaamiskerralla järjestetään myös yhteistä hauskaa tekemistä.
Ilmoittaudu mukaan 7.9. mennessä osoitteseen ohjaamo@vantaa.fi. Lue lisää Ohjaamon tarjoamista palveluista täällä.


Ohjaamo Vantaa | Navigatorn Vanda on vantaalaisten nuorten ja nuorten aikuisten neuvontapiste, josta saa vinkkejä työnhakuun ja tietoa erilaisten koulutusvaihtoehtojen punnitsemiseen. Ohjaamoon voi tulla ilman ajanvarausta (ma-pe klo 12-15) tai varata ajan työntekijällemme: p. 043 826 7466.

Julkaistu: 24.8.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter