Rekolan liikuntapuiston peruskorjaustyöt alkaneet

Tältä Rekolan liikuntapuisto näyttää nyt.

Vantaan Rekolan liikuntapuistossa alkoi maanantaina 17.9. peruskorjaushanke, jossa koko puisto saa uudenlaisen ilmeen.

Liikuntapuistossa on tällä hetkellä hiekkatekonurmikenttä, asfalttipintainen tenniskenttäalue, leikkivälineitä ja huoltorakennus.

Korjaushankkeen aikana huonokuntoinen asfalttikenttä kunnostetaan ja rakennetaan monitoimikentäksi. Alueelle rakennetaan myös aidoitus ja valaistus. Myös hiekkatekonurmialue kunnostetaan ja tekonurmi sekä valot ja aidat uusitaan.

Ensimmäisenä on tarkoitus saada käyttöön uusi liikunnallinen leikkipaikka hiekkatekonurmikentän länsipäädyssä. Sen myötä olemassa oleva leikkipaikka puretaan, mutta sitä pyritään pitämään käytössä mahdollisimman pitkään. Rakennustöiden aikana leikkipaikka ja liikuntapuisto eivät ole käytettävissä. Uusi leikkipaikka on määrä saada valmiiksi kesäksi 2019.

Tämän syksyn ja talven aikana vanhat rakenteet poistetaan ja alueella tehdään valmistelevia töitä, kuten massojen vaihtoja, salaojituksia, kenttärakenteiden pohjakerroksia sekä valaistustöitä. Talven ja kevään 2019 aikana kentän pintarakennetyöt sekä aitaurakat kilpailutetaan siten, että rakentamista päästään jatkamaan heti kelien salliessa. Liikuntapuisto kokonaisuudessaan valmistunee loppukesäksi 2019.

Rekolan liikuntapuisto sijaitsee osoitteessa Joukontie 25. Alueen asukkaat ja liikuntapuiston käyttäjät ovat osallistuneet puiston kehittämisen ideointiin asukas- ja käyttäjäkyselyssä. Hanke on saanut 150 000 euroa valtionavustusta.

Julkaistu: 18.9.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter