Kaupunki kutsuu asukasfoorumiin keskustelemaan

Syksyn asukasfoorumi järjestetään Kartanonkoskella tiistaina 25.9 klo 18-20. Asukasfoorumissa vantaalaiset pääsevät keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja esittämään kysymyksensä suoraan kaupungin johdolle.

Jo usean vuoden ajan kaupunki on pari kertaa vuodessa järjestänyt tilaisuuden, jossa vantaalaiset pääsevät keskustelemaan kaupungin johtajien kanssa alueensa ja koko Vantaan asioista. Tänä syksynä asukasfoorumi järjestetään Kartanonkoskella, mutta myös muualla asuvat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Asukasfoorumissa kuka tahansa saa esittää kysymyksiä ja paikalla vastaamassa ovat kaupunginjohtaja, apulaiskaupunginjohtajat ja eri toimialojen viranhaltijoita. Keskustelu käydään Pakkalan oppimis- ja informaatiotalo Pointin ruokalassa klo 18-20. Ennen tilaisuuden alkua vantaalaisilla on myös mahdollisuus keskustella Kartanonkosken lähimetsien hoitosuunnitelmasta.

Asukasfoorumi striimataan Vantaa-kanavalle ja keskusteluun voi osallistua myös chatin kautta. Tallenteen voi katsoa jälkikäteen Vantaa-kanavalta. Osallistujia pyydetään ilmoittamaan tilaisuudessa, mikäli he eivät halua näkyä kuvassa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kaupungin johdon asukasfoorumi

tiistaina 25.9.2018 klo 18-20 (kahvit klo 17 alkaen)
Pakkalan oppimis- ja informaatiotalo Point
Hagelstamintie 1
01520 Vantaa

www.vantaakanava.fi

Lue lisää vantaalaisten ajankohtaisista vaikuttamismahdollisuuksista ja Osallistuva Vantaa -mallista.

Julkaistu: 18.9.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter