Rekrytilaisuus Vernissassa

Nuorten rekrytorilla työt etsivät tekijöitään

Nuorten rekrytori -tapahtuma kutsuu nuoria työnhakijoita monitoimitalo Liitoon torstaina 27.9. klo 14–16. Vantaan Ohjaamon järjestämällä Nuorten rekrytorilla kymmenet työ- ja koulutusmahdollisuudet esittäytyvät niitä etsiville 18–29-vuotiaille nuorille. Tapahtuma on kaikille osapuolille maksuton.

Uusia työntekijöitä rekrytoimassa tapahtumassa ovat muiden muassa Barona, Fazer, Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus ja McDonald’s. Koulutusmahdollisuuksia ovat tarjoamassa Allianssin nuorisovaihto ja Edupoli. Ohjaamo tarjoaa nuorille tapahtumassa ohjausta ja apua esimerkiksi työhön tai koulutukseen hakeutumisen kanssa.

Nuorten rekrytorit ovat paitsi Uudenmaan TE-toimiston ydintyötä työnvälityksen parissa myös keskeinen osa sitä toimintaa, jolla Vantaan Ohjaamo parantaa työnantajien ja nuorten työnhakijoiden välisen kohtaannon toteutumista. Samalla toteutetaan Vantaan kaupungin strategista tavoitetta nuorisotyöttömyyden puolittamisesta vuoden 2020 loppuun mennessä.

Nuorten rekrytori järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Vantaan kaupungin nuorisopalveluiden uudessa lippulaivassa, monitoimitila Liidossa. Liito kokoaa saman katon alle laajan kirjon palveluita ja toimintaa; Ohjaamon lisäksi talossa toimivat nuorten keittiö-, kädentaito- ja viestintäpaja, Menolippu-palvelu sekä Tikkurilan nuorisotalo. Samassa kiinteistössä sijaitsee myös valmennustalo Luxi. Liito ja Luxi avasivat ovensa virallisesti 14.9.2018.

Nuorten rekrytori
Torstaina 27.9. klo 14–16
Monitoimitalo Liito, Lummetie 2, Tikkurila

Lue lisää Vantaan Ohjaamosta
Vantaan Ohjaamo Facebookissa

Julkaistu: 19.9.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter