#BeActive-tapahtuma liikuttaa Myyrmäki-hallissa

Vantaan Myyrmäen urheilupuiston Myyrmäki-hallissa järjestetään lauantaina 29. syyskuuta #BeActive-tapahtuma, jossa urheiluseurat ja liikuntajärjestöt esittelevät toimintaansa lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen.

Liikuntamessut starttaavat kello 15 ja meno jatkuu aina kello 18 asti. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Mukana Myyrmäki-hallissa on useita vantaalaisia urheiluseuroja ja järjestöjä, joiden messupisteillä pääsee tutustumaan esimerkiksi pallopeleihin, voimisteluun sekä vesilajeihin. Tapahtumaan ovat ilmoittautuneet muun muassa SB Vantaa, Fysio Sakura, Tusmo ry, PuHu juniorit, Sport club Vantaa, lippukunta Tavastit ry., Vantaan voimisteluseura, Tikkurilan Taitoluisteluklubi, Vantaa Diving ja OP-Sport Finland.

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry. esittelee tapahtumassa erityisesti tytöille suunnattua toimintaansa kansainvälisen tyttöjen päivän merkeissä. VAU ry. tuo Vantaalle myös maailman huipulla kilpailevan ratakelaajan Amanda Kotajan, joka tulee tapaamaan erityisesti vammaisia tyttöjä ja kertomaan heille liikunnan harrastamisen mahdollisuuksista.

Vantaan #BeActive liittyy saman viikon tiistaina Helsingissä järjestettävään School Action Day -tapahtumaan ja on osa Euroopan urheiluviikkoa (European Week of Sport, EWoS), joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi. Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat myös Erasmus+-ohjelma ja Liikkuva koulu.

Julkaistu: 21.9.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter