Talous- ja velkaneuvonta siirtyy alkuvuodesta oikeusaputoimistoon

Vuoden 2019 alussa talous- ja velkaneuvonta siirtyy oikeusaputoimistojen järjestettäväksi. Samalla kaikkien talous- ja velkaneuvojien yhteystiedot muuttuvat. Sähköiseen asiointiin tulee muutoksia jo joulukuussa.

Tammikuusta alkaen lähin oikeusaputoimisto on Itä-Uudenmaan oikeusaputoimisto (ita-uusimaa.velkaneuvonta@oikeus.fi). Kaupungin talous- ja velkaneuvonnan työntekijät siirtyvät Vantaan toimipaikkaan osoitteeseen Vernissakatu 4 (6. krs.), 01300 Vantaa. Tammikuun alusta uusi puhelinnumero on 029 566 0175.

Oikeusaputoimistossa ei toistaiseksi ole sähköpostin lisäksi varsinaista sähköistä asiointia, ja 1.1.2019 alkaen uudet asiakkaat ottavat ensisijaisesti yhteyttä oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvontaan puhelinneuvonnan kautta.

Sähköinen Oma Vantaa -palvelu uusien asiakkaiden yhteydenottojen osalta päättyy 30.11.2018. Joulukuun ajan Oma Vantaa toimii vielä vanhojen asiakkaiden yhteydenpitokanavana. Vantaan kaupungin talous- ja velkaneuvonta toimii joulukuussa numerossa 09 8392 2120 arkisin kello 9−11.

Talous- ja velkaneuvonnan palvelut pysyvät muutoin ennallaan ja maksuttomina.

Jatkossa voit valita asiointipisteesi

Jatkossa voi vapaasti valita, mihin oikeusaputoimistoon otat yhteyttä. Muiden oikeusaputoimistojen yhteystiedot löydät www.oikeus.fi-verkkosivulta.

Jos asiasi käsittely Vantaan kaupungin talous- ja velkaneuvonnassa on päättynyt ennen 1.1.2019, asiakastietosi eivät siirry oikeusaputoimistoon. Muista säilyttää erityisesti velkojen järjestelyä koskevat asiakirjasi.

Julkaistu: 19.11.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter