Vantaan Lucia-neito on Janina Lindström

Vantaan Lucia-neito 2018 Janina Lindström

Vantaan Lucia-neidoksi on valittu 18-vuotias Janina Lindström Vantaanlaaksosta. Lucia kruunataan keskiviikkona 5.12. kello 18.30 alkavassa joulukonsertissa, jonka järjestää Vanda musikinstitut.

Konsertti järjestetään Myyrmäen kirkossa (Uomatie 1). Ohjelmassa on musiikkiopiston kuorojen ja solistien esittämää joulumusiikkia ja Lucia-aiheista ohjelmaa. Uuden Lucian kruunaa Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen. Konserttiin on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Lucian päivänä 13.12. Lucian voi nähdä ympäri Vantaata. Juhlava kulkue vierailee Tikkurilan kirjastossa kello 10.30, Helsinki-Vantaan lentoasemalla kello 17 ja Kauppakeskus Jumbossa kello 18.

Perjantaina 14.12. kello 9.30 Lucia vierailee myös Lastenkulttuurikeskus Toteemissa. Maksuttomaan tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Tiedustele vapaita paikkoja puhelimitse tai sähköpostilla (p. 09 8392 9044, kulttuuritapahtumat@vantaa.fi).

Vantaalla Lucian päivää on vietetty ruotsinkielisen musiikkiopistotoiminnan alkamisesta lähtien vuodesta 1987 saakka. Vanda musikinstitutin oppilaiden joukosta valitaan vuosittain Vantaan Luciaksi empaattinen ja lämmin nuori, joka jo persoonallaan luo valoa ja iloa ympärilleen.

Lucia-juhlinnan järjestävät Vanda musikinstitut ja Vantaan kulttuuripalvelut.

Joulukonsertti ja Lucian kruunaus -tapahtuma Facebookissa

Julkaistu: 22.11.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter