Muutoksia liikuntapalveluihin vuoden alusta alkaen

Sporttikorttiin, Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosaliavaimiin sekä vammaiskorttiin liittyviä käytäntöjä uusitaan vuodenvaihteessa.

Yli 70-vuotiaille vantaalaisille myönnettävä, ilmaisiin uimahalli- ja kuntosalikäynteihin oikeuttava, Sporttikortti uudistuu vuoden alusta alkaen.

Uudet Sporttikortit ovat voimassa kolme vuotta kerrallaan ja ne luovutetaan sekä uusitaan Vantaa-infoissa. Kortteja ei siis vuonna 2019 enää saa liikuntapalveluiden toimistolta.

Myös vanhat, jo myönnetyt, Sporttikortit on uusittava. Uusiminen onnistuu Vantaa-infoissa 1. elokuuta 2019 alkaen. Vanhat kortit eivät kelpaa enää 31.12.2019 jälkeen.

Sporttikorttia varten tarvitset uuden passikuvaa vastaavan valokuvan itsestäsi ja henkilöllisyystodistuksen.

Myöskään Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalin kulkutunnisteita, eli avaimia, ei vuodenvaihteen jälkeen enää myydä liikuntapalveluiden toimistolla, vaan ainoastaan Dixin Vantaa-infossa.

Kulkutunnisteita voi ladata Dixin Vantaa-infossa (käteisellä tai kortilla), Tikkurilan uimahallissa (käteisellä, kortilla tai liikunta-/kulttuuriseteleillä) ja Koivukylän kuntosalilla (vain sporttikorttilaisille, latauspiste liikunnanohjaajan toimistossa ke klo 10–11 ohjatun liikunnan kauden aikana).

Joululoman aikana 22.12.-1.1. Sporttikorttien ja kulkutunnisteiden myynnissä on katkos.

Muutos tulee myös liikuntapalveluiden vammaiskorttikäytäntöön. 1. tammikuuta 2019 alkaen EU:n vammaiskortin haltija voi ottaa avustajan maksutta mukaan kaupungin uimahalleihin ja kuntosaleille, mikäli hänellä on kortissaan merkintä A.

Julkaistu: 12.12.2018 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter