Kevään lastenkulttuuriohjelma on julkaistu – merkitse jo tärkeät päivät kalenteriisi!

Kulttuurikaruselli kevät 2019 kansikuva
Kuva: Sanna Breilin

Vantaan kulttuuripalveluiden kokoama lastenkulttuuriohjelma keväälle on julkaistu, ja toimintaan ilmoittautuminen on alkanut. Kaksikielinen Kulttuurikaruselli-ohjelmaesite on saatavilla verkossa ja paperisena.

Kevätkausi on täynnä monipuolista ja lumoavaa ohjelmaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille sekä perheille. Kulttuurikaruselliin on koottu sekä Vantaan kaupungin kulttuuripalveluiden että vantaalaisten kulttuurilaitosten ja -toimijoiden tarjoamaa ohjelmaa.

Keväällä tapahtuu paljon: Hurraa-teatterifestivaali saapuu Vantaalle maaliskuussa, Tanssin viikkojen runsaasta ohjelmasta nautitaan huhtikuussa ja Sun Festivalista toukokuussa. Tapahtumien lisäksi tarjolla on mm. musiikkia, kursseja, näyttelyitä, elokuvia ja ohjelmaa museoissa. Ohjelmaan voi osallistua vaikka oman päivähoitoryhmän, kaverin tai perheen kanssa.

Kulttuurikaruselli-esite löytyy helposti selattavana sähköisenä julkaisuna netistä. Paperinen esite on jaossa tammikuun puolivälistä alkaen mm. Vantaan kirjastoissa ja kulttuuritiloissa sekä Vantaa-infoissa.

Osaan esityksistä voi ostaa liput verkossa

Kulttuuripalveluissa pilotoidaan uutta mobiilisivustoa, jonka kautta voi ostaa lippuja esityksiin, tehdä ryhmävarauksia ja ilmoittautua kursseille. Pilotointivaiheessa mobiilisivuston kautta voi ostaa liput Hurraa-festivaalin esityksiin sekä Lastenkulttuurikeskus Pessin värikylpy- ja tubetuskursseille. Palvelu toimii selainpohjaisesti ja se on optimoitu mobiilikäyttöön, mutta sitä voi käyttää ilman kirjautumista kaikilla päätelaitteilla osoitteessa kulttuuriliput.vantaa.fi. Jatkossa palvelun käyttöä on tarkoitus laajentaa myös muihin tapahtumiin.

Julkaistu: 7.1.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter