Aviapolis Jobs tuo esiin lentokenttäalueen uramahdollisuuksia jälleen 29.1.

Aviapoliksen alueen työnantajat järjestävät jo neljännen yhteisen rekrytointitapahtuman tiistaina 29.1.2019 kello 10–15. Tällä kertaa tapahtuma järjestetään Hilton Helsinki Airport -hotellissa.

Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Alueella toimii yli 1 900 yritystä, joissa työskentelee jo 35 000 henkilöä. Aviapoliksen alueella työntekijät työllistyvät monipuolisesti eri aloille, muun muassa ilmailun, hotelli- ja ravintola-alan, myynnin ja asiakaspalvelun, tekniikan sekä turvallisuusalan tehtäviin. Alue tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia työuran alkuun sekä kehittymiseen eteenpäin monipuolisiin ja vaativiin työtehtäviin.

Mukana lähes 20 lentokenttäalueen toimijaa

Aviapolis Jobs -rekrytointitapahtumassa vierailijat tapaavat lentokenttäalueella toimivien yritysten ja ammattiryhmien edustajia. Tarjolla on tietoa alueen uramahdollisuuksista ja avoimena olevista työpaikoista.

Tapahtumaan on ilmoittautunut lähes 20 lentokenttäalueen toimijaa, kuten Aviator Finland, Nordic Regional Airlines Oy, Promotion Point, Swissport Finland Oy, Airpro Oy, HMSHost Finland Oy, DHL, Sodexo Oy, StaffPoint Oy, Sokotel Oy, SSP Finland, Scandic Hotels Oy, Opteam Yhtiöt Oy, Rajavartiolaitos, Finnair, WDFG Helsinki Oy, Finavia Oyj, Vantaan kaupunki ja Securitas Oy.

Aiempaan tapaan Aviapolis Jobs -tapahtuman tavoitteena on lisätä nopeasti kasvavan ja kehittyvän Aviapolis-alueen tunnettuutta, sen työmahdollisuuksien näkyvyyttä sekä edistää alueen yritysten rekrytointiyhteistyötä ja markkinoida yhdessä alueen monipuolisia työpaikka- ja uramahdollisuuksia. Yhteistyötä tehdään sekä Aviapolis-alueen työnantajien että pääkaupunkiseudun korkeakoulujen ja oppilaitosten kanssa.

Aviapolis Jobs -rekrytointitapahtuma

Aika: tiistai 29.1.2019 klo 10–15
Paikka: Hilton Helsinki Airport
Osoite: Lentäjänkuja 1, Vantaa

Tapahtuma Facebookissa: facebook.com/events/270867786814180/

#aviapolisjobs

Julkaistu: 16.1.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter