Sivistystoimen hallinto muuttaa uusiin tiloihin Tikkurilassa

Suurin osa sivistystoimen hallintohenkilöstöstä muuttaa 21.1.2019 alkaen uusiin toimitiloihin Tikkurilassa. Muutosta johtuen voi palveluissa olla hitautta muuttoviikon aikana 21.-25.1. Uudet tilat sijaitsevat Silkkitehtaan vanhassa kiinteistössä osoitteessa Silkkitehtaantie 5. Muutto on osa Vantaan kaupungin toimitilauudistusta. Sen tavoitteena on parantaa kaupungin toimitilojen tila- ja kustannustehokkuutta.

Tikkurilan Silkin peruskorjattuihin toimistotiloihin sijoittuu työskentelemään noin 200 henkilöä sivistystoimesta. Muutto koskee hallinnon henkilöstöä sivistystoimen perusopetuksessa, varhaiskasvatuksessa, nuoriso- ja aikuiskoulutuksessa, ruotsinkielisellä tulosalueella, kulttuuripalveluissa, nuorisopalveluissa, liikuntapalveluissa, talous- ja hallintopalveluissa sekä toimialan johtoa.

Vantaan kaupungin hallinto on tällä hetkellä hajautettuna Tikkurilassa 12 toimipisteeseen. Toimitilauudistuksessa toiminnot keskitetään kolmeen kohteeseen: Tikkurilan Silkistä vuokrattaviin tiloihin, kaupungintalon tiloihin sekä Kielotie 13:een rakennettavaan monitilatoimistorakennukseen.

Toimitilauudistus ja hallinnon keskittäminen tuo mukanaan synergiaetuja sekä työympäristön toimivuuden ja viihtyvyyden parantumista, kun siirrytään vanhoista, osin jo käyttöikänsä loppupäähän tulleista tiloista uusiin tiloihin. Uudet tilat rakennetaan muunneltaviksi ja uusia työtapoja vastaaviksi, jolloin ne myös tukevat kaupungin arvoja: yhteisöllisyyttä ja ekologisuutta. Nykyisten kiinteistöjen peruskorjauskuluissa säästetään.

Lue lisää toimitilauudistuksesta vantaa.fi-sivuilta.

Julkaistu: 17.1.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter