Tanssin viikon kohokohta on VanDance – nimi oli ehdottajien suosikki

Katutanssiryhmä Freestyle Phanatix
Katutanssiryhmä Freestyle Phanatix saapuu VanDance-tapahtumaan Tanskasta.

Tanssin viikon päätapahtuman nimeksi on valittu VanDance. Tapahtumalle haettiin nimeä helmikuun alussa olleella kyselyllä, jossa VanDance ja nimen eri muodot saivat runsaasti kannatusta.

Yli sadan nimiehdotuksen joukossa oli lukuisia erilaisia nimiä. Nimiehdotuksissa näkyivät tanssi, Vantaa ja paikallisuus sekä Tanssin viikon keväinen ajankohta.

Päätapahtuman nimeksi valittiin VanDance. Ytimekäs nimi yhdistää Vantaan ja tanssin, ja se sopii myös kansainväliseen tanssin päivään, jonka kunniaksi Tanssin viikkoa vietetään. Lisäksi VanDance-tyyppiset nimet olivat ehdottajien suosikkeja. Nimeä ehdottaneiden ideoissa esiin nousivat myös nimet Vandance, OneDance, Wandance ja 1🎵dance.

Mamia Company ja Vantaan kulttuuripalvelut kiittävät kaikkia nimeä ehdottaneita. Yhteystietonsa jättäneiden osallistujien kesken arvottiin neljän hengen brunssi Wanda’s-ravintolaan. Onnekkaalle voittajalle on ilmoitettu palkinnosta henkilökohtaisesti.

Tanssin viikkoa vietetään 23.–29.4. eri puolilla Vantaata, ja teemaviikon päätapahtuma VanDance kutsuu kaikki Myyrmäen keskustaan lauantaina 27.4. kello 12–19. Tarkemmat tiedot teemaviikon tapahtumista löydät osoitteesta vantaa.fi/tanssinviikko.

Julkaistu: 25.2.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter