Vantaan kestävyyskierros 2019 starttaa 30 kilometrin hiihdolla

hiihtoa

Vantaa Hiihto käynnistää lauantaina 2. maaliskuuta jälleen uuden kestävyyskierroksen.

Hakunilan urheilupuistossa hiihdetään kierroksen ensimmäisenä osakilpailuna 30 kilometriä vapaalla hiihtotavalla.

Hiihdon toteutumista jouduttiin jännittämään lämmenneiden kelien takia viimeiselle viikolle saakka, mutta keskiviikkona järjestävän Vantaan Hiihtoseuran kilpailujaoston puheenjohtaja Seppo Räty totesi ladut hyvin hiihdettäviksi.

”Kymmenen kilometrin lenkkiä päästään kiertämään. Joitakin jäisiä kohtia tuolla vielä on, mutta niitä lumetetaan parhaillaan.”

Kolmas Vantaan kestävyyskierros jatkuu hiihdon jälkeen toukokuussa Extreme Runilla, kesäkuussa Vantaa Triathlonin perusmatkalla, heinäkuussa Vuelta Vantaa -pyöräilyllä ja lokakuussa Vantaan Maratonilla. Edellisistä kierroksista poiketen täysmaraton on vaihdettu puolimaratoniin.

Suorittaakseen kestävyyskierroksen hyväksytysti on tultava maaliin vähintään neljässä osakilpailussa viidestä. Vantaan kaupunki palkitsee naisten ja miesten sarjan kolme parasta urheilijaa rahapalkinnoilla.

Vantaa Hiihdon lähtö tapahtuu lauantaina kello 10. Tapahtumassa järjestetään myös laturetki, jossa voi valita itselleen sopivan matkan ja hiihtää rauhassa ilman ajanottoa.

Julkaistu: 27.2.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter