Kaupunki kyläilee Korsossa ja Kuusikossa

Haluatko vaikuttaa kotikulmiesi asioihin helposti? Toukokuussa kaupungin suunnittelijat ovat menossa mukana sekä Korson kyläpäivillä että Kuusikkofestillä, tervetuloa teltallemme juttelemaan alueen suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Korson kyläpäivä järjestetään lauantaina 4.5. klo 11-14 Lumossa ja sen ympäristössä, kun taas Kuusikkofestiä juhlitaan 18.5. klo 9-12 Kuusikon koululla. Kaupungin teltalla voit muun muassa tutustua vapaaehtoistoimintaan, keskustella kaupunkisuunnittelun asiantuntijoiden kanssa ja jutella luonnonsuojelusta.

Korson kyläpäivillä on lisäksi mahdollista tutustua uuteen asukastilaamme (Korsontie 2) sekä piipahtaa nuorisotilalle ositteessa Merikotkantie 2. Korson asukaspuiston väki tarjoaa pisteellään liikunnallisia tehtäviä perheille.

Molemmat tapahtumat järjestetään yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa, ja kaupungin teltan lisäksi sekä Korsossa että Kuusikossa on tarjolla monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Korson kyläpäivällä luvassa on muun muassa luentoja, perhepeuhaa, kirpputori sekä hienoja esityksiä. Kuusikkofest taas on Kuusikon koulun kevätjuhlapäivä, jolloin ohjelmassa on varsinaisen kevätjuhlan lisäksi alueen asukkaille ja perheille suunnattu tapahtuma koulun pihalla.

Myös tulevana syksynä kaupunki osallistuu kaupunkitapahtumiin – silloin vuorossa on Myyrmäen Why so Myrtsi torstaina 29.8. sekä lauantaina 31.8. järjestettävä Ylästö-päivä. Alueen päivinä kaupungin työntekijät ja alueen suunnittelijat tulevat tapaamaan asukkaita ja keskustelemaan ajankohtaisista suunnitelmista.

Tervetuloa kyläpäivien lomassa juttelemaan kotikulmiesi asioista – tunnistat meidät valkoisista liiveistä!

Lue lisää Alueen päivistä täältä.

Tutustu Korson kyläpäivien ohjelmaan ja lue lisää Kuusikkofest-tapahtumasta.

Julkaistu: 30.4.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter