Töitä tarjolla nuorten rekrymessuilla

Nuorten rekrymessuilla monitoimitalo Liito täyttyy jälleen nuorista työnhakijoista sekä potentiaalisista työnantajista.

Nuorten monitoimitalo Liito täyttyy jälleen työnantajista ja työnhakijoista, kun kevään toiset rekrymessut järjestetään torstaina 9.5. Rekrymessuilla on työnantajien lisäksi paikalla myös Varian oppilaitoksen edustajia.

18-29-vuotiaille nuorille suunnatut rekrymessut valtaavat monitoimitalo Liidon torstaina 9.5. klo 14–16. Potentiaalisia työntekijöitä tapaamassa ovat muiden muassa Airpro, Seure, Okmetic, Securitas, Rainmaker, R-kioski, sekä Helsingin Taksipalvelut. Paikan päällä on myös Varian oppilaitoksen edustajia kertomassa erilaisista kouluttautumismahdollisuuksista.

Rekrymessuilla nuorten on mahdollista saada ammattivalokuvaajan ottama valokuva ansioluetteloonsa. Ohjaamo tarjoaa tapahtumassa lisäksi ohjausta esimerkiksi työhön tai koulutukseen hakeutumisen kanssa ja jakaa kaupungin kesätyöseteleitä 2001-2004 syntyneille vantaalaisille nuorille.

Tapahtuman järjestävät Ohjaamo Vantaa, Vantaan kaupungin työllisyyspalvelut sekä Uudenmaan TE-toimisto. Tapahtuma on kaikille osapuolille maksuton.

Tervetuloa työllistymään ja kuulemaan lisää Ohjaamon palveluista!

Nuorten rekrymessut
Torstaina 9.5. klo 14–16
Monitoimitalo Liito, Lummetie 2, Tikkurila

Lue lisää Vantaan Ohjaamosta

Vantaan Ohjaamo Facebookissa

Julkaistu: 2.5.2019 
(muokattu: )