Miten Vantaasta tehdään veto- ja elinvoimaisuuden huippukaupunki

Muun muassa tämä kysymys on esillä ensi viikolla, kun Vantaan valtuusto lyö viisaat päänsä yhteen ja kokoontuu maanantaina 20. toukokuuta.

Vantaa kasvaa tällä hetkellä hurjaa vauhtia, ja se edellyttää yhä rivakampaa työtä kaupunkilaisten hyvinvoinnin, palveluiden ja mahdollisuuksien ylläpitämiseksi sekä lisäämiseksi. Niinpä Vantaalla on luotu uusi elinvoima- ja vetovoimaohjelma vuosille 2019-2021. Se nostaa pääteemoiksi notkean yritysympäristön, lentokentän ja sitä ympäröivän kaupungin rohkean kehittämisen ja osaamistarpeiden ennakoimisen. Lisäksi Vantaa pyrkii olemaan jatkossa yhä paremmin paikka, jossa riittää läpi vuoden viihdettä, tapahtumia ja kokemuksia kerrottavaksi eteenpäin.

Maanantain kokouksessa Vantaan valtuuston on määrä päättää ohjelman hyväksymisestä. Ohjelman yksityiskohtaiseen sisältöön voi tutustua suoraan tästä. Myös kokouksen täysi esityslista liitteineen on luettavissa osoitteessa paatokset.vantaa.fi.

Seuraa valtuuston kokousta suorana

Vantaan valtuustokokouksen tapahtumien kulkua ei tarvitse arvailla, sillä valtuutettujen keskustelua ja päätöksentekoa voi katsoa suorana nettilähetyksenä kello 18 alkaen osoitteessa vantaakanava.fi. Tervetuloa mukaan seuraamaan ja kommentoimaan chatissä!

Katso myös ennakkofiiliksiä nostattava valtuustopuffi!

Julkaistu: 15.5.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter