Kirjaamon asiakaspalvelu siirtyy Dixiin Tikkurilan Vantaa-infoon

Vantaan kaupungin kirjaamo ottaa vastaan kuntalaisten hakemukset, aloitteet ja muut asiakirjat. Jatkossa asiointi helpottuu entisestään, sillä 10.6. alkaen kirjaamon käyntiasiointi toimii Tikkurilan Vantaa-infossa.

Kaupungin keskitetty kirjaamo toimii virallisena asiointiosoitteena, jonne voi lähettää hakemuksia, aloitteita ja muita asiakirjoja. Jatkossa Tikkurilan Vantaa-info palvelee myös kirjaamon asioissa. Käyntiasioinnin siirto Vantaa-infoon mahdollistaa pidemmät aukioloajat. Lisäksi tarjolla on opastusta esimerkiksi hakemuslomakkeiden täyttämiseen. 10.6. alkaen Vantaan kaupungintalolla ei ole enää asiakaspalvelua. Tikkurilan Vantaa-info palvelee ma–to klo 7.45–19 sekä perjantaisin klo 7.45–16. Osoite on Dixi, Ratatie 11, 2. krs, 01300 Vantaa.

Tikkurilan Vantaa-info ottaa jatkossa vastaan kaiken kirjaamoon tarkoitetun kuntalaispostin, mutta kirjaamolle voi tuttuun tapaan toimittaa postia myös sähköisesti OmaVantaa-palvelun kautta tai osoitteeseen kirjaamo@vantaa.fi. Kirjaamolle voi myös lähettää asiakirjoja osoitteeseen Kirjaamo, PL 1100, 01030 Vantaan kaupunki.

Kuulutukset nähtävillä Vantaa-infossa kesäkaudella

Kaupungintalon remontin ajan 24.6.-4.8. kuulutukset ovat nähtävillä Tikkurilan Vantaa-infossa osoitteessa Dixi, Ratatie 11, 2. krs, 01300 Vantaa sekä vantaa.fi-sivuilla.

Julkaistu: 3.6.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter